Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Δωρεάν Wi-Fi στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας

Ακολούθησε μας

Ανταποκρινόμενος ο Δήμος Καβάλας, στη δεύτερη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, κατέθεσε τη σχετική αίτηση και έλαβε ήδη ατομική κοινοποίηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος WiFi4EU, όπου ο Δήμος Καβάλας αναφέρεται μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων, στον κατάλογο των νικητών δήμων, που είχαν υποβάλει σχετική πρόταση, από ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τις μέρες αυτές, θα υπογράψει μια συμφωνία επιχορήγησης, προκειμένου να λάβει ο Δήμος το κουπόνι αξίας 15.000 ευρώ.

Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στον Δήμο Καβάλας.

Ένας από τους χώρους όπου θα υπάρχει δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi, για όλους του δημότες στον Δήμο Καβάλας, όπως άλλωστε ανακοινώθηκε σε πρόσφατο δελτίο τύπου, θα είναι η πλατεία Ελευθερίας την πόλης της Καβάλας, αμέσως μετά την επικείμενη ανάπλασή της, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα