Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Δήμος Καβάλας: Κλείνουν Δημοτική Βιβλιοθήκη, Κλειστό Κολυμβητήριο, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Πυθαγόρας, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο Δήμος Καβάλας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη λήψη προστατευτικών μέτρων για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020.

ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Πυθαγόρας

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης των λοιμώξεων από τον κορωναϊό 2019-nCOV, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες (Κ.Δ.Α.Π.Μ.Ε.Α.) του δήμου Καβάλας, καθώς εντάσσεται στις πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές. Το Κ.Δ.Α.Π.-Μ.Ε.Α. θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 14 ημέρες.

Παράλληλα ανεστάλη η λειτουργία της Δημοτικής Σχολής Χορού για το ίδιο χρονικό διάστημα καθώς επίσης και κάθε δραστηριότητα στο Πολιτιστικό Κέντρου του δήμου Καβάλας στο κτίριο «Πυθαγόρας».

Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για την άρση ή μη των μέτρων πρόληψης σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας.

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Το Ν.Π. “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσχολική Αγωγή Καβάλας”, μετά από απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώνει ότι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δε θα λειτουργήσουν για 14 ημέρες, από 11 Μαρτίου 2020 έως και 24 Μαρτίου 2020, λόγω του Κορωνοϊού.

Διαφημίσεις