Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Δήμος Καβάλας: Δύο φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, για έμπρακτη στήριξη των σεισμοπαθών της Ελασσόνας.

Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν πολλές συσκευασίες τροφίμων, εμφιαλωμένων νερών, απολυμαντικών, αθαριστικών, κουβερτών και διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης.

Με δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης, εξήρε την ευαισθησία και την κοινωνική αλληλεγγύη που επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι δημότες και οι επιχειρήσεις της Καβάλας και τόνισε με έμφαση πως “είναι πολύ ενθαρρυντικό να υπάρχουν στις μέρες μας άνθρωποι που προσφέρουν ακόμη και από το υστέρημα τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν σε όσους έχασαν μέσα σε λίγα λεπτά όλα τους τα υπάρχοντα”.

Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια ουσιαστικής ανακούφισης των συμπατριωτών μας που βρίσκονται σε δεινή θέση, λόγω των αλλεπάλληλων σεισμικών δονήσεων της προηγούμενης περιόδου.

Για την αποστολή δυο φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια προς τους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας, πέρα από την αυθόρμητη ανταπόκριση δεκάδων Καβαλιωτών, πολύτιμη ήταν και η προσφορά αρκετών φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων της περιοχής μας. Πιο συγκεκριμένα:

Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας

Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων

Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυστύλου

Θασιακή Ένωση Καβάλας

Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας

Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια “ΠΝΟΗ”

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου

Σούπερ Μάρκετ “Μασούτης”

Σούπερ Μάρκετ “Καντιφούδης”

4×4 Club of Kavala

Εργαζόμενοι P.F.I.

spot_img

Διαφημίσεις