Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Δήμος Καβάλας: Απαραίτητη η απομάκρυνση όλων των επιχειρήσεων από τους κοινόχρηστους χώρους του Περιγιαλίου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τον δήμο Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Προκειμένου να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός του Δήμου Καβάλας για την διάνοιξη των δρόμων της περιοχής Περιγιαλίου, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο και την πράξη εφαρμογής, είναι απαραίτητο να απομακρυνθούν όλες οι λειτουργούσες επιχειρήσεις (εμπορικές, βιοτεχνικές, γεωργικές, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.) από τους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής.

Οι παραπάνω κοινόχρηστοι χώροι και δρόμοι κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, από την κύρωση της 6ης/2012 Πράξης Εφαρμογής Περιγιαλίου (που κυρώθηκε με την υπ’ αριθμό ΔΠΧΧ 5520/14-10-2013 Απόφαση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης), περιήλθαν στην αποκλειστική ιδιοκτησία του Δήμου που προτίθεται άμεσα να διανοίξει για την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής.

Οι επικείμενες κατασκευές, στα ρυμοτομούμενα τμήματα, θα αποζημιωθούν σύμφωνα με τους πίνακες επικειμένων και τα απαραίτητα αποδεικτικά νομιμότητας που απαιτούνται, με απλή αίτηση των ιδιοκτητών.

Στο πλαίσιο των παραπάνω επιδιώξεων του Δήμου Καβάλας, οι ιδιοκτήτες ή οι χρήστες των κοινοχρήστων χώρων παρακαλούνται όπως:

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν στους εν λόγω χώρους θα πρέπει να απομακρύνουν τις εγκαταστάσεις τους μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2021.

Οι ιδιοκτήτες επικειμένων στις παλιές ιδιοκτησίες τους, έως την 31η Ιουλίου 2021 να προσέλθουν στο Δήμο Καβάλας για την προβλεπόμενη αποζημίωση αλλά και να απομακρύνουν ότι κινητό τμήμα επιθυμούν από τις επικείμενες κατασκευές τους.

Η διάνοιξη των οδών θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2021 από την κεντρική αρτηρία της περιοχής και πρωτίστως από το τμήμα δυτικά των Κοιμητηρίων έως το όριο του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου

Περισσότερες πληροφορίες: 2513 500 228

Υπεύθυνη κ. Μαρία Τσουρή

spot_img

Διαφημίσεις