Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Δήμος Καβάλας: Έλεγχοι στις σχολικές μονάδες πριν την επαναλειτουργία τους

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας ενιαίας σχολικής επιτροπής, Θανάσης Δασκαλούδης, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου 2020 σχολικές μονάδες της πόλης, προκειμένου να εξετάσουν επισταμένως τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή επαναλειτουργία τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την επαφή που είχαν με τους διευθυντές των σχολείων, οι εργασίες καθαρισμού των αιθουσών διδασκαλίας ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες, ενώ στη διάθεση των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, με μέριμνα του Δήμου Καβάλας και του αρμόδιου υπουργείου, βρίσκονται επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών και υλικών καθαριότητας, για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Με απόφαση του κ. Μουμτσάκη, από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αυξηθεί ο αριθμός των σχολικών καθαριστριών σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Καβάλας και όπου κριθεί απαραίτητο θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις, κατόπιν σχετικών υποδείξεων του νομίατρου της Π.Ε. Καβάλας, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Διαφημίσεις