Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Δήλωση Θ. Μουριάδη για το κρούσμα κορωνοϊού στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Η υπάλληλος δεν ήταν στην αποκομιδή απορριμμάτων, αλλά σε γραφείο.

Ακολούθησε μας

Σε τεστ για κορωνοϊό, υποβλήθηκαν δέκα άτομα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Κυριάκο Σταυρίδη, μετά το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε υπάλληλο της εν λόγω Υπηρεσίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10) ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το θέμα.

«Ενημερωθήκαμε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10) ότι μια υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που προέρχεται από το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας», βρέθηκε θετική στο τεστ που της έγινε για τον κορωνοϊό. Είχε δέκατα, την προέτρεψαν από την υπηρεσία να πάει στον γιατρό και τελικά βρέθηκε θετική. Αυτό που μου είπε εμένα ήταν ότι είχε επαφή με πρόσωπο από την Χρυσούπολη. Η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν ήταν στην αποκομιδή απορριμμάτων, αλλά σε γραφείο. Πήγαινε στο γραφείο γύρω στις 8 το πρωί που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι είχαν φύγει και με αυτούς που ήρθε σε επαφή ήταν με τα άτομα του γραφείου. Το πρωί της Πέμπτης (22/10) όλα τα άτομα του γραφείου, περίπου 10, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κυριάκο Σταυρίδη, έκαναν το τεστ και περιμένουμε τα αποτελέσματα μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης. Έχουμε οργανώσει τον Δήμο έτσι ώστε ειδικά σε τμήματα ευαίσθητα, η εργασία να γίνεται σε γκρουπ κι όχι όλοι μαζί. Καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται, όλοι βλέπουμε τι γίνεται στις Σέρρες και πρέπει να φυλαγόμαστε, τηρώντας όλα τα μέτρα που πρέπει. Να φοράμε μάσκα, είτε είμαστε σε κλειστό χώρο, είτε σε εξωτερικό χώρο όπου υπάρχει μεγάλη συνάθροιση. Ειδικά οι νέοι μας πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον δεν υπάρχει διάκριση σε ηλικίες κι ότι ο καθένας μας μπορεί να γίνει φορέας του ιού. Ξαφνικά από την «πράσινη» ζώνη που είμαστε σήμερα, μπορεί να βρεθούμε στην «πορτοκαλί» ή ακόμη και στην «κόκκινη». Σε αυτή την περίπτωση θα ισχύσει τοπικό lock down και έκτακτα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα», επισήμανε στη δήλωσή του ο δήμαρχος Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα