Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Γιάννης Προμούσας: Με την κ. Τσανάκα συζήτησα όμορφα και ήρεμα…

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανάσα για τον Δήμο» Γιάννης Προμούσας, από προχθές είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Τον λόγο τον εξηγεί σε δηλώσεις του, λέγοντας πως «συζήτησε όμορφα και ήρεμα με την κ. Τσανάκα» και δηλώνει πως αισθάνεται χαρά και τιμή που συνεργάστηκε μαζί της. «Ωστόσο» λέει, «υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι έξω από τις αξίες μας και τότε προσπαθείς να λειτουργήσεις με πρόγραμμα και κριτήριο αυτά που πιστεύεις, σεβόμενος τους 622 ψηφοφόρους που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου».

«Μετά από ενάμιση χρόνο που ήμουν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανάσα για τον Δήμο» αποφάσισα να αποχωρήσω. Ήταν μια απόφαση συνειδητή, μια στάση για το πως αντιλαμβάνομαι εγώ την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν μια αντίδραση προς πάσα κατεύθυνση, πως αν δεν αλλάξουμε την νοοτροπία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα οδηγηθούμε σε ένα τέλμα. Θεωρώ ότι ευθύνες υπάρχουν διάχυτες στον καθένα μας και αν δεν προβούμε σε συνεργασίες, κάτι το οποίο το υποστηρίζω, θα οδηγηθούμε σε ένα αδιέξοδο. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κάνουμε κάτι σωστό για το καλό του Δήμου μας», υπογράμμισε ο κ. Προμούσας.

«Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις που με ώθησαν να αποχωρήσω. Προφανώς η πολιτική μου θεώρηση σε ότι αφορά την συνεργασία είναι φανερό πως δεν τυγχάνει αποδοχής από το σύνολο των μελών της παράταξης. Τονίζω πως η κ. Τσανάκα δεν έχει σχέση με όλο αυτό. Αντιλαμβάνομαι πως είναι αρχηγός μιας παράταξης που προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, της αρέσει η πολυφωνία και προσπαθεί να συγκεράσει απόψεις. Ωστόσο όταν αισθάνεσαι ανεπιθύμητος σε μία ομάδα, το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να αποχωρήσεις. Για να βγάλω λοιπόν και από την δύσκολη θέση την κ. Τσανάκα επικοινώνησα μαζί της και της είπα ότι θα αποχωρήσω και θα ανεξαρτητοποιηθώ. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα συνεχίσω να πορεύομαι πάντα με κριτήριο το καλό του Δήμου μας, με ανιδιοτέλεια και καθαρό μυαλό», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Προμούσας.

spot_img

Διαφημίσεις