Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

“Γενέθλιο Πάρτι σε Τσίρκο” κάνει φέτος η “Αλφαβητοπαρέλαση”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Περισσότερα από 2.500 παιδιά θα συμμετάσχουν στην φετινή, 15η κατά σειρά “Αλφαβητοπαρέλαση”, με τίτλο “Γενέθλιο Πάρτι σε Τσίρκο”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (23/2) στην Καβάλα.

Στο πλαίσιο της “Αλφαβητοπαρέλασης” δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τους διοργανωτές της, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/2).

Συμμετοχές από τη Νέα Πέραμο, τη Νέα Καρβάλη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα, στην 15η “Αλφαβητοπαρέλαση”

“Είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Η συμμετοχή των παιδιών είναι μαζική. Φέτος θα παρελάσουν περισσότερα από 2.500 παιδιά με τους γονείς και τους συνοδούς των ομάδων τους. Θα έχουμε επίσης συμμετοχές από την Νέα Πέραμο, την Νέα Καρβάλη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα”, ανέφερε στο πλαίσιο των δηλώσεών του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης.

“Ευτυχώς έχουμε δίπλα μας την Art Attack, η οποία στηρίζει τον θεσμό…”

“Μια παρέλαση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά από πίσω. Ευτυχώς έχουμε δίπλα μας την Art Attack, η οποία στηρίζει τον θεσμό, από την οποία ξεκίνησε αυτός ο θεσμός και κάθε φορά δυναμώνει την “Αλφαβητοπαρέλαση”, με την συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και φυσικά του Δήμου μας”, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

“Να πω στους γονείς ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί αυτή η παρέλαση κάθε φορά διεξάγεται κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα παιδιά”

“Οι προετοιμασίες για την φετινή παρέλαση ξεκίνησαν αμέσως μετά το πέρας της “Αλφαβητοπαρέλασης” της περσινής χρονιάς. Θα κορυφωθούν την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην οδό Ομονοίας. Να πω στους γονείς ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί αυτή η παρέλαση κάθε φορά διεξάγεται κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τα παιδιά, καθώς παρελαύνουν μαζί τους και οι συνοδοί των ομάδων, καθώς και πολλοί εθελοντές του Δήμου Καβάλας”, υπογράμμισε ακόμη στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Απόστολος Μουμτσάκης.

“Θέλω να καλέσω όλους τους κατοίκους της πόλης μας, την Κυριακή να αφήσουν στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα, να κατέβουν μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαλαρώσουν…”

“Την “Αλφαβητοπαρέλαση” την υπηρέτησα από διάφορες θέσεις από το ξεκίνημά της. Την αγάπησα, μεγάλωσα μαζί της κι αυτή τη φορά έρχομαι να την υπηρετήσω από άλλη θέση, αυτή του αντιδημάρχου Πολιτισμού κι έτσι εκπροσωπώντας τον Δήμο Καβάλας, θέλω να καλέσω όλους τους κατοίκους της πόλης μας, την Κυριακή να αφήσουν στην άκρη τα καθημερινά προβλήματα, να κατέβουν μαζί με τα παιδιά τους, να διασκεδάσουν, να παίξουν, να χαλαρώσουν. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους”, ανέφερε καταληκτικά στα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

Διαφημίσεις