Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Από την Θεοδώρου Καβαλιώτου ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις

Ημέρα:

Από την οδό Θεοδώρου Καβαλιώτου, της πόλης της Καβάλας ξεκίνησαν από την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, οι ασφαλτοστρώσεις της νέας φάσης, από τον Δήμο Καβάλας, οι οποίες θα συνεχιστούν και σε πολλούς άλλους δρόμους της πόλης και των οικισμών του Δήμου.

Μεταξύ των οδών, τμήματα των οποίων θα ασφαλτοστρωθούν, είναι η οδός Κολοκοτρώνη, Φαναρίου, Καραϊσκάκη, Αμύντα, 7ης Μεραρχίας, Μικράς Ασίας κλπ. συνολικής δαπάνης 500.000 ευρώ, στην Δημοτική Ενότητα Καβάλας.

Ανάλογη εργολαβία, είναι σε εξέλιξη και αφορά ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ. Οι  παρεμβάσεις σε τμήματα οδών του πρώην Δήμου Φιλίππων, ξεκίνησαν από το δημοτικό διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα και θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες κοινότητες, το επόμενο διάστημα.

Είναι γνωστό, ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με εντολή της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και την φροντίδα της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην βελτίωση του οδικού δικτύου ολόκληρου του Δήμου, σχεδόν από την αρχή της θητείας, με ασφαλτοστρώσεις-τσιμεντοστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση οδοσήμανσης, δεδομένου ότι από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, δεν είχε πραγματοποιηθεί ούτε ένα έργο οδοποιίας.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Δ. Τσανάκα, μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ENA CHANNEL, το μεσημέρι της Πέμπτης, «η διοίκηση Σιμιτσή, δεν ασφαλτόστρωσε κανένα δρόμο και στις δυο θητείες της. Οι δρόμοι ήταν «οργωμένοι», είπε. Αν και οι ασφαλτοστρώσεις στοιχίζουν, η διοίκησή μας, έχει ασφαλτοστρώσει δρόμους που ήταν σχεδόν αδιάβατοι, όπως η οδός Αρτέμιδος, η οδός Τριπόλεως, η 25ης Μαρτίου, η 7ης Μεραρχίας (επανειλημμένες παρεμβάσεις) Αμύντα, Γαλλικής Δημοκρατίας, Σαππαίων κλπ. και θα συνεχίσουμε. Ανάλογες ασφαλτοστρώσεις γίνονται και στον πρώην Δήμο Φιλίππων, είπε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποδοχώρι: Το κριάρι σκότωσε την 68χρονη κτηνοτρόφο;

Το σενάριο να σκότωσε το κριάρι την 68χρονη γυναίκα από το...

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου για τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη

Σχετικά με τον θάνατο του Θόδωρου Ταβλαρίδη (διαβάστε https://kavalawebnews.gr/sas-endiaferoun/prosopa/nekros-anasyrthike-apo-tin-thalassa-o-cheirourgos-thodoros-tavlaridis/)...

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα ο χειρουργός Θόδωρος Ταβλαρίδης

Νεκρός ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας ο...

Θα έχουν φέτος ναυαγοσώστες οι παραλίες του δήμου Παγγαίου

Χρήστος Μποσμπότης: Είναι δύσκολη υπόθεση η εξεύρεσή τους Στη φάση...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...