Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Mε Μπαξεβάνη, Πακαταρίδη, Καρασάββα στο Πανελλήνιο Motocross

Ημέρα:

spot_img

Mε τρεις αναβάτες η Μοτολέσχη Καβάλας θα συμμετέχει στο χωμάτινο αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2017 που ξεκινά στις 25-26 Φεβρουαρίου με τον 1ο Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που γίνεται στα Γιαννιτσά. Τον Δημήτρη Μπαξεβάνη (στην ΜΧ1), τον Ανδρέα Καρασάββα (στην ΜΧ2), και τον Βασίλη Πακαταρίδη (στην ΟΠΕΝ), μέλη της Μοτοδυναμικής αμφότεροι αφού θα αγωνιστούν με YAMAHA.

Το αθλητικό σωματείο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών θα δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό για να ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος σε μια άψογα προετοιμασμένη πίστα.

Αναμένεται μεγάλη προσέλευση αθλητών όπως συνηθίζεται στον πρώτο αγώνα της χρονιάς οι οποίοι με τον μεγάλο συναγωνισμό που προβλέπεται θα προσφέρουν θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.

Oι κατηγορίες

Στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΟΡΕΝ, οι περσινοί πρωταθλητές θα πάρουν θέση στη μπάρα της εκκίνησης για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ενώ στις κατηγορίες ΜΧ2, ΜΧ65 και ΜΧ85 η παρουσία ισχυρών διεκδικητών των φετινών τίτλων εγγυώνται για ένα εξίσου συναρπαστικό θέαμα με πλούσιο ανταγωνισμό.

Σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές οι οποίοι, είτε άλλαξαν κατηγορία είτε παρέμειναν στην ίδια για να διεκδικήσουν τον αντίστοιχο τίτλο, αλλά και αρκετοί επανεμφανιζόμενοι αθλητές οι οποίοι είχαν πετύχει σημαντικές επιδόσεις στο παρελθόν.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Μαρτίου, η αυλαία ανοίγει και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, σε συνδυασμό με τον 1ο Αγώνα για το Πρωτάθλημα Enduro Νότιας Ελλάδας.

Ο 1ος αυτός αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων, που παραδοσιακά «ανοίγει» την αγωνιστική περίοδο σε μια περιοχή ιδανική για Enduro.

Νέοι κανονισμοί και αρκετές αλλαγές σηματοδοτούν το 2017 σε μια προσπάθεια για την βελτίωση και την ομοιογενή εικόνα του Πρωταθλήματος Enduro.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής από την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων και οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τους αθλητές σε 2 θεαματικές και τεχνικές Ειδικές διαδρομές, αλλά και σε διάφορα σημεία των απλών διαδρομών.

Νέες ομάδες, δυνατές παρουσίες, παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές, καινούργιες μοτοσυκλέτες, υπόσχονται ένα εγγυημένο θέαμα και ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2017.

Περιμένουμε τους φίλους του μηχανοκίνητου Αθλητισμού από την στα Γιαννιτσά και στα Μέγαρα για να παρακολουθήσουμε μαζί τους πρώτους αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross και Enduro, να τα ζήσουμε όλα από κοντά, να χειροκροτήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας.

GIANNITSA

Αίτηση έκδοσης αθλητικού δελτίου

Για την συμμετοχή σε αγώνες, και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες γίνονται από τα Αθλητικά Σωματεία-μέλη της ΑΜΟΤΟΕ, απαιτείται, σύμφωνα και με τον Αθλητικό Νόμο 2725/199, εγγραφή, ως αθλούμενο μέλος, σε ένα Αθλητικό Σωματείο της ΑΜΟΤΟΕ (πατήστε εδώ για τον κατάλογο των σωματείων).

Η επιλογή σωματείου είναι απόλυτα ελεύθερη, αν και η ΑΜΟΤΟΕ συνιστά την εγγραφή των αθλητών σε σωματείο της περιοχής τους ώστε οι διάφοροι θεσμοί (Πανελλήνια Πρωταθλήματα η/και Κύπελλα, Περιφερειακά Πρωταθλήματα) να έχουν απόλυτη λογική και εγκυρότητα. Επίσης υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο, οι αθλητές/αθλήτριες που συμμετέχουν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, έχουν δικαιώματα σε προνόμια όπως συμβαίνει σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα, μόνο αν συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 16 σωματεία κατ’ ελάχιστον (αν το πρωτάθλημα διεξάγεται σε, έναν μόνο, τελικό αγώνα, ο ελάχιστος αριθμός Σωματείων περιορίζεται σε 8).

Για την εγγραφή αθλητή η αθλήτριας σε Σωματείο-Μέλος της ΑΜΟΤΟΕ απαιτείται η συμπλήρωση του σχετικού εγγράφου (Αίτηση Εγγραφής – Δελτίο Ιατρικών εξετάσεων) το οποίο, κατατίθεται στο Αθλητικό Σωματείο. Το αθλητικό Σωματείο φροντίζει για την καταχώρηση του Αθλητή ή της Αθλήτριας στο μητρώο Αθλητών της ΑΜΟΤΟΕ μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ.

Ειδικά για τους ανήλικους αθλητές, απαιτείται, πιστοποιητικό γέννησης και σχετική υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τους 2 γονείς ή από τους νόμιμους κηδεμόνες μαζί με πιστοποιητικό κηδεμονίας.

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» στην Κωνσταντινούπολη

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμπράττει με τη διεθνούς φήμης...

Το μπλουζάκι του κ. Τσούνη και το EuroPride!

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο η κυβέρνηση του Κ....

Πολύς κόσμος στο Carnival Shopping party

Εκατοντάδες Καβαλιώτες και επισκέπτες της πόλης ήταν καλεσμένοι στο...

«Μικρά συζυγικά εγκλήματα» του Schmitt Eric-EmmanueL στο «Αυλαία»

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ ΛΙΖΑ. Εντάξει: εξέφρασα τη γνώμη...

Πολλά τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Κώστας Πανταζής: Δρομολόγια προς την Ξάνθη και από την...

«Λίφτινγκ» στο Βερούλειο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου

Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου: Το γήπεδο υπερχρησιμοποιείται Για τα θέματα που αφορούν...

Μετά από δύο μήνες πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Μετά από δίμηνη ταλαιπωρία, οι δεκάδες εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ...

Την επόμενη εβδομάδα η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Παναγία

Πρόστιμα σε όσους πωλούν φρούτα στους δρόμους και στις...