Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πρώτη εκρηκτική από καρδιάς ανασκόπηση

Ημέρα:

spot_img

Καλώς σας βρίσκω αγαπημένοι μου φίλοι, αναγνώστες και μη, φίλαθλοι και μη. Το διάστημα που δεν είχαμε επαφή θεωρείται σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση υπέρ αρκετό. Βεβαίως επεκτάθηκε και από προσωπικό πρόβλημα υγείας που δυστυχώς στους καιρούς που ζούμε δεν μας αφήνουν ήσυχους.

Στο διάστημα αυτό που άλλες εποχές θα ήταν νεκρή περίοδος συνέβησαν τόσα πολυποίκιλα πράγματα τόσο στον κόσμο όσο και στην Ελλάδα –πάντα για αθλητικά μιλάμε που δεν φθάνει το 2017 να τα περιγράψω. Το εκπληκτικό είναι ότι συνέβησαν κάτι παράξενα και ειδικά στον τόπο μας. Ναι όσο και αν σας φαντάζει υπερβολικό είναι η καθαρή αλήθεια. Σαν «μαθουσάλας» των γηπέδων (66 έτη) τέτοιο πράγμα δεν έχω συναντήσει!!!

Σας το παραθέτω χωρίς να γνωρίζω προσωπικά κανένα από τους πρωταγωνιστές εκτός από μερικούς εξ αποστάσεως. Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ε.Π.Ο. (επιτέλους) παρουσία επιτρόπων ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ. Οι υποψήφιοι ήταν 2. Γραμμένος λεγόταν ο Θεσσαλονικιός και Καλαντζής ο Καβαλιώτης. Αυτόν φυσικά τον γνωρίζω. Λοιπόν εξελέγη ο κ. Γραμμένος με 48 ψήφους έναντι 21 του κ. Καλαντζή. Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία σ’ αυτόν που ανέλαβε. Επίσης συγχαρητήρια στον ηττημένο για τον αγώνα που έδωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απορία μου είναι η εξής: Πως γίνεται μεταξύ των ψήφων που πήρε ο νικητής να βρίσκεται και ο ψήφος της νεόκοπης διοίκησης της Ε.Π.Σ. Νομού Καβάλας; Σε ποιο σημείο του πλανήτη ξαναέγινε αυτό; Είναι δυνατόν Καβαλιώτικος νομός να μην ψηφίζει το παιδί του και να ψηφίζει Θεσσαλονίκη; Όποια και αν είχε πολιτική διαφοροποίηση. Έτερον-εκάτερον. Αυτό και για ανέκδοτο να το έλεγες δεν θα γελούσε κανείς!!! Για να μην ασχοληθώ με το ζωτικό θέμα το πόσες φορές έχει «χαντακώσει» η συμπρωτεύουσα την Καβάλα σε ΟΛΑ τα αθλήματα!!

Πρόσφατα το θυμάμαι και οργίζομαι. Ήσασταν εδώ κ. κ. παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ. όταν η διαιτησία των Θεσσαλονικιών διαιτητών αδικούσε σε κάθε παιχνίδι κάθε αγωνιστικής και έριχνε την ομάδα μπάσκετ από την Α2 στην Β΄ εθνική για να κρατήσει ποιόν; Τους «Μαχητές» Πεύκων!!! Να κρατήσει ένα χωριό της Θεσσαλονίκης και να ρίξει στα τάρταρα μια πόλη 70.000 κατοίκων!!! Ωραία δικαιοσύνη έτσι; Και το οξύμωρο είναι ότι τα Πεύκα πέφτουν οικιοθελώς στην Β΄ Εθνική για να έχουν και πάλι παρέα την ομάδα μας μπας και την ρίξουν στην Γ΄ Εθνική!!! Δεν είχαν άλλες λέει οικονομικές δυνάμεις. Μα ποιόν κοροιδεύουν. Όχι πάντως εμένα.

Α! να μην το ξεχάσω. Η κληρωτίδα έφερε τα Πεύκα αντιμέτωπους με την Καβάλα εκεί στην έδρα τους!! Καταλάβατε τι κάνατε κύριοι του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. Δεν γνωριζόμαστε συγνώμη για το ύφος μου αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το δικό σου το παιδί με τα όποια ελαττώματα του δεν το ρίχνεις ποτέ. Το προστατεύεις όσο μπορείς!!!

VERITE΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...