Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟΚ: Η σεμνότητα των καινούργιων ανθρώπων ανοίγει χαραμάδα για σίγουρη πρόοδο!!!

Ημέρα:

spot_img

Πριν από μέρες και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 το απόγευμα στις 18.30 δηλαδή πριν τον καύσωνα δέχτηκα μια πρόσκληση. Επειδή την τελευταία δεκαετία σπανίως δέχομαι προσκλήσεις και δεν φταίει κανείς γι’ αυτό, να εξηγήσω. Απλά τα δυσεπίλυτα προβλήματα υγείας της οικογένειας μου με απομάκρυναν κάπως από το «προσκήνιο». Όμως αυτή τη φορά προθυμοποιήθηκα και έδωσα το παρών αμέσως αφού η συνείδηση μου με πίεζε επιτακτικά να πάω οπωσδήποτε.

Στις 18.30 λοιπόν (σαν άγγελος ευπατρίδης) βρέθηκα κάπου στο λιμάνι σε κάποια καφετερία που έχει ελληνική ονομασία με ξένα γράμματα. Εκεί εκτός των άλλων, αξιοτίμων συναδέλφων συνάντησα και ορισμένους ανθρώπους εκ των οποίων τους μισούς τους γνώριζα και τους άλλους μισούς όχι. Ήταν όλοι αυτοί που αποτελούν πλέον την νέα διοίκηση του Α.Ο. Καβάλα. Για να είμαι εντάξει απέναντι σας θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη που δεν τους ήξερα όλους! «Αδικαιολόγητος» που λέει και μια διαφήμιση του φίλου μου ηθοποιού Γιώργο Γιαννόπουλου. Τώρα όμως τους ξέρω. Και το κυριότερο κατάλαβα έστω και με την πρώτη φορά που αποφάσισαν να βαδίσουν οι άνθρωποι, πώς να βαδίσουν όλοι μαζί, γνωστοί και άγνωστοι.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο καλός φίλος και συνάδελφος Μπάμπης Παναγιωτίδης  που είναι και μέλος του Δ.Σ. Έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα μου να μιλήσω τελευταίος. Είχα τους λόγους μου… και δικαιώθηκα. Στην μητροπολιτική ομάδα της πόλης και του νομού μας παρατήρησα ότι ανοίγει μια χαραμάδα για σίγουρη πρόοδο. Σε σημείο που τολμώ να πω ότι αρχίζει μια νέα εποχή για το χιλιοταλαιπωρημένο «καραβάκι». Εστω και αν αγωνιστεί και πάλι στην υποβαθμισμένη Γ΄ εθνική κατηγορία η «ελαφρά ταξιαρχία» θα καταφέρει να φθάσει στην απόκτηση των κεκτημένων. Ξέρετε από πού το συμπεραίνω φίλοι μου αναγνώστες; Από την ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ όλων και ειδικά των καινούργιων ανθρώπων. Η σεμνότητα φέρνει φιλότιμο, αυτοθυσία η αυτοθυσία συναίνεση και η συναίνεση συνεχή δουλειά. Μου έκανε ειδική εντύπωση ο μεστός ουσίας λόγος του κ. Σάββα Λαζαρίδη που κυριολεκτικά με κατέπληξε. Στα 66 χρόνια μέσα στα γήπεδα τέτοιας μυστήριας πάστας παράγοντα πρώτη φορά συναντώ. Δεν θέλω να αδικήσω προς θεού κανένα αφού όπως είπα και στην αρχή τους μισούς τους γνωρίζω και σαν μαχητές της ζωής αλλά και των γηπέδων.

Το βασικό θέμα λοιπόν είναι το τι θα κάνουν από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι της πόλης κατά πρώτον και του νομού κατά δεύτερον. Το ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές είναι γνωστό τοις πάσι. Το ότι μετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα απαξιωμένο επίσης. Όμως ο Α.Ο. Καβάλας από μόνος του μπορεί να του δώσει οντότητα και αξία. Αρκεί οι φίλαθλοι να θυμηθούν σε τι πόλη κατοικούν. Μια πόλη που δικαιούται να έχει μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών ώστε να μπορεί να υπερκεράσει και μια άθλια διαιτησία. Στο χέρι των φιλάθλων είναι. Αγαπήστε την ομάδα πλαισιώστε την διοίκηση. Ζήτω η Καβάλα μας!!

VERITΕ΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...