Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα «καλά» της φοράει η αγορά της Καβάλας από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου

Ημέρα:

spot_img

Τα «καλά» της φοράει και πάλι η αγορά της Καβάλας, το τριήμερο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (7-9 Σεπτεμβρίου), για την ”Γιορτή της Αγοράς” και την ”Γιορτή της Εκπαίδευσης”.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, με όλα τα events να εξελίσσονται στην κεντρική πλατεία της πόλης, με γενναίες εκπτώσεις από τους εμπόρους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αλλαγές στο ωράριο των καταστημάτων και κλείσιμο δρόμων, όπως συμβαίνει με τη ”Λευκή Νύχτα”.

Πρωτοποριακές δράσεις που δίνουν ζωντάνια στην πόλη της Καβάλας

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης (5/9) στο δημαρχείο της Καβάλας δόθηκε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη ”Γιορτή της Αγοράς”. Η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, τόνισε ότι ο δήμος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις πρωτοποριακές δράσεις, που δίνουν ζωντάνια στην πόλη, με ευχάριστες εικόνες και καλύτερη ψυχολογία για αγορές.

Είπε επίσης ότι όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου θα είναι εντυπωσιακά, ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να κατέβουν στην αγορά και να επωφεληθούν από τις καλές τιμές.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, δήλωσε ότι η περιφέρεια στηρίζει την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία που μπορεί να αποδώσει. Εμφανίστηκε δε πεπεισμένος ότι το εγχείρημα θα έχει επιτυχές αποτέλεσμα, όπως ακριβώς και η ”Λευκή Νύχτα”. Με τη σειρά του απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες μας να βρεθούν στην τοπική αγορά για να ψωνίσουν και να στηρίξουν τα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας.

Εκτός από την ενίσχυση της τοπικής αγοράς προβάλλεται και η πόλη στο εξωτερικό

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ανέφερε από τη μεριά του ότι το Επιμελητήριο δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την θετική ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου. Όπως τόνισε η ”Γιορτή της Αγοράς” θα είναι το έναυσμα για να κατέβει περισσότερος κόσμος στην τοπική αγορά, ενώ συνεχάρη τον Εμπορικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία του.

Η πρόεδρος της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Αναστασία Ιωσηφίδου, σημείωσε ότι αυτό που ενδιαφέρει τη ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” είναι να δουλεύουν τα τοπικά καταστήματα, ενώ συμπλήρωσε ότι εκτός από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προβάλλεται και η Καβάλα στο εξωτερικό, αφού ακόμη υπάρχουν στην περιοχή μας πολλοί τουρίστες.

Τέλος, εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου, ο Χριστόφορος Παπαϊωάννου, υπογράμμισε ότι στόχος είναι να δημιουργηθούν κίνητρα για να κατέβει ο κόσμος στην αγορά και να ανέβουν φυσικά και οι τζίροι των τοπικών καταστημάτων. Παράλληλα ανέφερε ότι σκοπός είναι η ”Γιορτή της Αγοράς” να γίνει ένας ακόμη θεσμός για την πόλη, όπως είναι η ”Λευκή Νύχτα”, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι η δράση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...