Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στις 4 Μαΐου «κλείδωσε» η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε τις επαφές του με τους τοπικούς φορείς ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, για τη διοργάνωση της φετινής «Λευκής Νύχτας», της πέμπτης κατά σειρά, ενός από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς της πόλης μας.

Την Τετάρτη (7/2) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ.Κ. και στα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα περιλαμβάνεται αυτό της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας», με την 4η Μαΐου να είναι η ημερομηνία η οποία, όπως όλα δείχνουν, έχει «κλειδώσει» για τη διεξαγωγή της, καθώς οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου επιθυμούν να συμπέσει με το εκπτωτικό δεκαπενθήμερο εκείνης της περιόδου.

Οι επαφές άρχισαν με τη δήμαρχο Καβάλας – Θα συνεχιστούν με το Επιμελητήριο, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και την αντιπεριφέρεια 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με επικεφαλής τους τον πρόεδρο, Βασίλη Λεμονίδη, βρέθηκαν στο δημαρχείο, όπου είχαν συνάντηση με τη δήμαρχο, Δήμητρα Τσανάκα.

«Ξεκινάμε φέτος πιο νωρίς, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να καταφέρουμε να βάλουμε περισσότερα πράγματα στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», να είναι ακόμη καλύτερη και σωστότερη. Αρχίζουμε τις επαφές με τη δήμαρχο Καβάλας, για να δούμε πως μπορεί να βοηθήσει ο δήμος, όπως άλλωστε το κάνει κάθε χρόνο. Την Τρίτη (6/2) θα υπάρξει επαφή με το Επιμελητήριο, ενώ έχουμε ήδη μιλήσει τηλεφωνικά κι έχουμε ξεκινήσει τις απαραίτητες διεργασίες με την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Ακολουθεί στη συνέχεια και η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», που είναι ένας πολύ δυνατός «παίκτης», όσον αφορά τη διενέργεια της «Λευκής Νύχτας». Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Αρχίζουμε νωρίς, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι φέτος», τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Περισσότερες δράσεις και events θα έχει η φετινή «Λευκή Νύχτα»

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν η φετινή «Λευκή Νύχτα» θα είναι ακόμη πιο «πλούσια» από τις τέσσερις προηγούμενες, ο Βασίλης Λεμονίδης απάντησε «θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε περισσότερες δράσεις και events και να τις απλώσουμε ακόμη πιο πολύ χωροταξικά. Επειδή αυτό έχει να κάνει και με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς γι’ αυτό αρχίζουμε από τώρα τις επαφές μας»

Αναφορικά με το αν έχουν ξεπεραστεί κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα που εμφανίζονταν στο παρελθόν, στις αντίστοιχες διοργανώσεις, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. απάντησε: «Νομίζω ότι δε χρειάζεται να ασχολούμαστε πλέον μ’ αυτά, καθώς έχουν πάρει τον δρόμο τους. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε από τώρα, για να μην έχουμε προβλήματα ούτε σε επίπεδο χρόνου».

Τέλος, σε ερώτηση για την οικονομική ενίσχυση που θα ζητηθεί από κάθε φορέα ξεχωριστά, ο κ. Λεμονίδης απάντησε: «Θα συζητήσουμε για την οικονομική ενίσχυση της «Λευκής Νύχτας» βάσει σχεδίου. Θα δούμε τι μπορεί ο κάθε συνδιοργανωτής να καλύψει, ώστε ένα – ένα να ολοκληρώνονται τα κομμάτια του παζλ».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...