Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πεσμένη η κίνηση του εκπτωτικού δεκαπενθημέρου

Ημέρα:

spot_img

Πεσμένη σε σχέση με πέρυσι είναι η κίνηση που μέχρι τώρα έχει καταγραφεί στη διάρκεια του εκπτωτικού δεκαπενθημέρου, το οποίο ξεκίνησε ουσιαστικά στις 2 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 15 του μήνα.

«Η κίνηση ήταν λίγο καλύτερη από τις ημέρες του Απριλίου διότι υπήρχαν οι εκπτώσεις και ο κόσμος ήθελε να καταναλώσει κάποια προϊόντα σε καλύτερες τιμές. Ωφέλησε ο καιρός που έφτιαξε απότομα και έγινε καλοκαιρινός, οπότε κάποιοι πελάτες αναγκαστικά αγόρασαν προϊόντα, αλλά από εκεί και μετά σε σχέση με το περσινό δεκαπενθήμερο, η κίνηση είναι σε χαμηλότερα επίπεδα», τόνισε με δηλώσεις του στο Kavala Web News, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλης Λεμονίδης.

«Αν δεν αλλάξουν ριζικά τα οικονομικά δεδομένα της κάθε οικογένειας έχω την εντύπωση ότι δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό από το να σερνόμαστε όπως τα τελευταία χρόνια σε συσσώρευση χρεών κι όχι κερδών…»

«Φαίνεται δυστυχώς ότι ο κόσμος έχει στεγνώσει από χρήματα, ότι η τσέπη του καταναλωτή δεν διαθέτει τη δύναμη για να μπορεί να ξοδέψει, εκτός αν εξαιρέσουμε τη «Λευκή Νύχτα» όπου η διάθεση και η ψυχολογία ήταν τέτοια που είχε σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να βγει κατά χιλιάδες για να περάσει όμορφα αγοράζοντας προϊόντα σε ένα τριήμερο γενικότερα με καλή κίνηση. Θα κάνουμε απολογισμό στις 16 του μήνα, αλλά αν δεν αλλάξουν ριζικά τα οικονομικά δεδομένα της κάθε οικογένειας έχω την εντύπωση ότι δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό από το να σερνόμαστε όπως τα τελευταία χρόνια σε συσσώρευση χρεών κι όχι κερδών», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.

«Στη μια το μεσημέρι της Τρίτης όλοι θα είμαστε στην κεντρική πλατεία για να διατρανώσουμε κι εμείς με τη φωνή μας μαζί με όλους «όχι» στα διόδια…»

 Τέλος, ερωτηθείς αναφορικά με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου στο συλλαλητήριο της Τρίτης (15/5) ενάντια στα διόδια, ο Βασίλης Λεμονίδης απάντησε: «Μετά από συζητήσεις με τους φορείς, στη μια το μεσημέρι όλοι θα είμαστε στην κεντρική πλατεία για να διατρανώσουμε κι εμείς με τη φωνή μας μαζί με όλους «όχι» στα διόδια. Σε μια πόλη που θέλει να λέγεται τουριστική και αναπτύσσεται στο 2018 δεν μπορούμε να μιλάμε με όρους του 1990 όταν όλα τα βαρέα οχήματα θα περνάνε μέσα από το κέντρο της πόλης μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...