Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μάρκος Δέμπας: Συγκοινωνούντα δοχεία οι Ζησίμου – Παπαδόπουλος

Ημέρα:

spot_img

Λάβρος κατά της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Kavala Web News, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος αποκάλεσε τους συνδυασμούς «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα»… συγκοινωνούντα δοχεία.

Ερωτηθείς αρχικά για το αν άρχισαν τα όργανα στο E.B.E., ο κ. Δέμπας απάντησε χαρακτηριστικά: «Τα όργανα δεν άρχισαν, γιατί έτσι κι αλλιώς στο Επιμελητήριο είναι πάντα έτοιμα να… παίξουν! Φάνηκε ξεκάθαρα απλά ότι έπεσαν οι μάσκες. Τα συγκοινωνούντα δοχεία «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα», αυτά που έλεγαν προεκλογικά, τα συνεχίζουν και σήμερα».

«Προσπαθούν με διάφορα προσχήματα, προσκόμματα, γελοιότητες για εμένα, να θίξουν το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα»

«Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι πρέπει να λειτουργήσουν για το καλό του Επιμελητηρίου, ότι είναι πλέον διοίκηση. Πριν ήταν υποψήφιοι, τώρα στην αντιπολίτευση, αλλά μάλλον τους έχει πειράξει ότι βρίσκονται εκεί, κάτι άλλο περίμεναν. Προσπαθούν με διάφορα προσχήματα, προσκόμματα, αιτιάσεις, δικαιολογίες, γελοιότητες για εμένα, να θίξουν το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα. Επειδή δεν έχουν θέσεις, προτάσεις και αρχές, βρίσκουν διάφορα προσχήματα», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Μάρκος Δέμπας.

«Αυτό που έλεγαν προεκλογικά, ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον Μάρκο Δέμπα και τον συνδυασμό του, βλέπουμε ότι το υλοποιούν στο Επιμελητήριο»

«Αυτό το είδαμε από την εκλογή ακόμη των προέδρων των τμημάτων που καταλήξαμε στη γελοιότητα της κλήρωσης, μέχρι και το πρόσφατο που ενώ υπήρχε απαρτία, ξαφνικά στις 18.10’ βλέποντας ότι ένα δυο άτομα από εμάς απουσίαζαν κι ήταν καθοδόν, έστειλαν e mail ότι αποχωρούν επειδή δεν είχαν ενημέρωση για την ημερήσια διάταξη. Ψέμα μεγάλο, γιατί όπως λέει ο νόμος τις ημερήσιες διατάξεις και τις εισηγήσεις τις βάζουμε μέσα για κάθε θέμα. Σκοπός της συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων είναι να βρίσκονται τα μέλη και να μιλάνε ανοικτά. Αλλιώς θα ανταλλάσσαμε e mail. Δυστυχώς αυτό που έλεγαν προεκλογικά, ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον Μάρκο Δέμπα και τον συνδυασμό του, βλέπουμε ότι το υλοποιούν στο Επιμελητήριο», επισήμανε σχετικά ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Καβάλας.

«Όπως τους απομόνωσε ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας και τους έδωσε 26% και 20% αντίστοιχα, έτσι θα απομονωθούν και τώρα από εμάς τους ίδιους»

Συνεχίζοντας τη σκληρή γλώσσα κατά της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου, ο κ. Δέμπας υπογράμμισε: «Όπως τους απομόνωσε ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας και τους έδωσε 26% και 20% αντίστοιχα, έτσι θα απομονωθούν και τώρα από εμάς τους ίδιους, από τους τοπικούς επιχειρηματίες που θέλουν λύσεις και προτάσεις και όχι αν στο πρακτικό λείπει ένα κόμμα κι ένα και ή κρατάμε τις τυπικότητες και δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά προβλήματα που εμείς ως διοίκηση από την πρώτη μέρα ως διοίκηση κάνουμε».

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη – Θα τους αφήσουμε πίσω, θα τους αγνοήσουμε…»

Ερωτηθείς τέλος, για το αν τον θλίβει η στάση της αντιπολίτευσης, ο Μάρκος Δέμπας απάντησε: «Την περίμενα και θα συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Με θλίβει ότι δεν σέβονται τον Καβαλιώτη επιχειρηματία πρώτιστα, που δεν θέλει χαζομάρες, αλλά λύσεις και προτάσεις. Με θλίβει ότι χτυπάνε τον θεσμό του διοικητικού συμβουλίου, καθώς προσπαθούν από μόνοι τους να τον ευτελίσουν. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα είμαστε έξω από αυτά και κοντά στον επιχειρηματία. Το έχουμε αποδείξει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και στο επόμενο διάστημα θα πάρουν σάρκα και οστά αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Θα τους αφήσουμε πίσω, θα τους αγνοήσουμε. Φυσικά αυτό τους ενοχλεί κιόλας, ότι τους αγνοούμε, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω να καταλάβουν ότι αυτά που κάνουν βλάπτουν τους ίδιους καταρχήν».

Κοινή διαμαρτυρία των παρατάξεων «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα»

Οι επιμελητηριακές παρατάξεις «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα» εξέδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης το παρακάτω κοινό δελτίο Τύπου:

Η κατρακύλα της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας συνεχίζεται. Παρότι διαμαρτυρηθήκαμε εντόνως για την έλλειψη πληροφόρησης στα θέματα της συνεδρίασης της 26ης Μαρτίου, στην σημερινή (χθεσινή) επανάληψή της, επιμένουν   να κρατάνε εμάς και κατά προέκταση όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου στο σκοτάδι!

Εμείς σε όλες τις περιπτώσεις δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουμε υποχρέωση απέναντι σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού Καβάλας και με το αίσθημα  ευθύνης που μας διακατέχει θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς.

Επειδή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται στα ΜΜΕ να δηλώνει ότι όλα αυτά γίνονται για ασήμαντη αφορμή θέλουμε να επισημάνουμε ότι όλα τα θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες είναι για εμάς σημαντικά.

Όταν οι επιχειρηματίες πλήττονται από παντού, κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι ο μεγαλύτερος φορέας στήριξης τους συνεδριάζει για ανούσια θέματα.  Η ολοκληρωμένη  πληροφόρηση των συμμετεχόντων σε αυτόν τον φορέα αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση!

Το ζήτημα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας είναι πολύ σοβαρό για να παίζουν με αυτό κάποιοι.

Τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού

Ζησίμου Γεώργιος Παύλος

Παπαδόπουλος Κίμων

Ανανιάδης Βασίλειος

Βακιρτζή  Έλσα

Καραγιαννίδης Αντώνης

Κουρτίδου Ειρήνη

Μπίλιας Αναστάσιος

Νούση Κατερίνα

Παπαδάκης Χρήστος

Τζουμάκης Παύλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...

Απεργία με κύρια αιτήματα την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της...

Το Μουσικό Σχολείο θα ψάλλει τον Ακάθιστο Ύμνο στον ναό του Αγ. Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού...

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...