Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αυξημένη η κίνηση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Σημαντικά αυξημένη, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, είναι η κίνηση που καταγράφεται στα τοπικά δρομολόγια του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» και στο Kavala Web News, ο πρόεδρος του, Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.

Μικρή κάμψη στις πληρότητες ωστόσο παρουσιάζεται στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, κάτι που μάλλον όμως είναι παροδικό, αφού η συγκεκριμένη γραμμή είναι μια εξ αυτών που διαχρονικά παρουσιάζει μεγάλες πληρότητες.

Παρατείνεται μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου η προσφορά στα εισιτήρια Καβάλας – Αθήνας

Ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης χαρακτήρισε σταθερή την κίνηση στα δρομολόγια Καβάλας – Αθήνας. Στη συγκεκριμένη γραμμή, υπάρχει μάλιστα ειδική προσφορά (από 1η Νοεμβρίου) με την τιμή του εισιτηρίου, μετ’ επιστροφής, να διαμορφώνεται στα 60 ευρώ, προσφορά που θα συνεχιστεί (έληγε 30 Νοεμβρίου) μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου.

«Δώσαμε αυτήν την παράταση για να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε από τη μεριά μας, το επιβατικό κοινό που επιλέγει να ταξιδέψει με το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας προς την πρωτεύουσα. Η γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης έχει μια μικρή κάμψη στις πληρότητες, ωστόσο ετοιμάζουμε νέες προσφορές για τη συγκεκριμένη γραμμή από τον Φεβρουάριο», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Ικανοποιημένος ο Π. Τσεντεμεϊδης από την πορεία του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο της οικονομικής κρίσης

Παράλληλα, ο κ. Τσεντεμεϊδης δήλωσε για ακόμη μια φορά ικανοποιημένος για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. με δεδομένο πάντα το τι συμβαίνει στην πραγματική οικονομία και σε άλλους κλάδους.

«Πρέπει να βλέπουμε τι συμβαίνει γύρω μας και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα. Ο κόσμος περνάει δύσκολα κι όλα είναι μια αλυσίδα. Είμαι ικανοποιημένος σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν έξω στην αγορά από την πορεία του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας», τόνισε σχετικά.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά αναμένεται κορύφωση της κίνησης σε όλες τις γραμμές

Τέλος, ερωτηθείς για το πότε θεωρεί ότι θα υπάρξει κορύφωση της κίνησης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης απάντησε: «Είμαστε πανέτοιμοι, καθώς είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα Κ.Τ.Ε.Λ. της χώρας. Η κορύφωση της κίνησης αναμένεται παραδοσιακά μετά τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε και θα έχουμε μεγάλες πληρότητες στα δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ δεδομένο είναι ότι τη συγκεκριμένη περίοδο θα δουλέψουν και τα τοπικά δρομολόγια».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...