Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι μεν μάλλον έχασαν το τραίνο, οι δε συνεχίζουν την θετική τους πορεία

Ημέρα:

spot_img

Οι ομάδες του νομού μας συνεχίζουν την πορεία τους στα ομοσπονδιακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Τόσο προσωπικά όσο και όσοι ασχολούνται με τα δημοφιλή αθλήματα παρακολουθώντας εκ του σύνεγγυς ή εκ του μακρόθεν σχηματίζουμε κάποια γνώμη. Μάλιστα για κάποιες ομάδες και στα δύο αθλήματα αν θυμάστε αγαπημένοι μου φίλαθλοι αναγνώστες έκανα και κάποιες προβλέψεις. Κάπου έπεσα έξω τουλάχιστο προς το παρόν και κάπου πέτυχα διάνα. Συμβαίνουν αυτά παντού και όπως πάντα έχω το θάρρος και το ανάστημα αν έπεσα έξω να το παραδεχθώ απλά και να ζητήσω και συγνώμη. Τι πιο παλικαρίσιο από αυτό.

Βλέποντας λοιπόν όσα παιχνίδια έχω την δυνατότητα να δω κατέληξα πάντα αυτή ταύτη τη στιγμή ότι οι μεν του ποδοσφαίρου μάλλον έχασαν το «τραίνο» οι δε του μπάσκετ συνεχίζουν την θετική πορεία τους. Βέβαια όταν μιλάω για τραίνο εννοώ για τις επιδιώξεις της κάθε μιας ομάδας έτσι;

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην τρίτη εθνική ο Α.Ο. Καβάλα, ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Αετός Ορφανού οκτώ αγωνιστικές κινούνται σε χαμηλές πτήσεις συμμετέχοντας σε ένα πρωτάθλημα με άλλες 9 ομάδες σύνολο δηλαδή 12. Αποκορύφωμα τα παιχνίδια της Κυριακής όπου το πολυσυζητημένο ντέρμπι κάθε άλλο παρά συγκίνησε, ενώ ο νεοφώτιστος έχασε παίζοντας μέτρια εκτός έδρας. Αναλυτικά λοιπόν για τον Α.Ο. Καβάλας πέφτω μέχρι στιγμής έξω και ζητώ συγνώμη για τις αισιόδοξες προβλέψεις μου. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Νέστο αυτός που φταίει πρώτα για το 0-0 είναι ο Εβρίτης διαιτητής που τα έκανε θάλασσα! Όμως και η τοπική ομάδα τι απόδοση είχε συνολικά για να πείσει ότι ήταν το αφεντικό του αγώνα!! Το ίδιο και ο Νέστος που μπορεί ιθύνοντες του να δηλώνουν σαν στόχο την παραμονή αλλά δεν θα τους «καθόταν στο στομάχι» και κάτι περισσότερο αν βέβαια είχαν την βελτίωση που έπρεπε βάσει των μεταγγραφικών κινήσεων που έχουν κάνει. Τέλος όσον αφορά τον Αετό Ορφανού είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Σαν νεοφώτιστος βέβαια κυνηγάει την παραμονή αλλά χρειάζεται συνεχής προσπάθεια.

Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι σίγουρα διαφορετικά. Κατ’ αρχήν και για τις δύο ομάδες ΚΑΒΑΛΑ B.C. και Γ.Σ.Ε. δικαιώνομαι αυτή τη στιγμή στην πρόβλεψη μου. Η μεν ομάδα του κ. Καραπιπερίδη που μετέχει του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (Βόρειος όμιλος) βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Με την απόδοση της δείχνει ότι είναι μια κλάση ανώτερη από τους υπόλοιπους 14 συλλόγους. Αν δεν συμβούν τραυματισμοί και με μια δίκαια διαιτησία δεν θα έχει πρόβλημα να ανέβει από εκεί που με το «έτσι θέλω» την πέταξαν σαν την «τρίχα από το ζυμάρι». Δηλαδή έχει γενικά τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ακόμη πιο χειροπιαστή η πορεία της ομάδας από την Ελευθερούπολη. Ο Γ.Σ.Ε. είναι πρωτοπόρος σε 7 αγωνιστικές και όλοι παραδέχονται ότι οι παίκτες του κ. Παπαδόπουλου με το σπαθί τους βρίσκονται εκεί. Η ομάδα της όμορφης κωμόπολης του νομού μας ποτέ δεν ήταν σε τέτοια εκπληκτική κατάσταση! Νικώντας τον ένα μετά τον άλλον τους 13 αντιπάλους της, θα υλοποιήσει το όνειρο όλων των ανθρώπων της.

VERITE΄

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...