Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το σεμινάριο ζαχαρόπαστας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Galaxy Airotel στην Καβάλα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Επαγγελματίες ζαχαροπλάστες κι όχι μόνο, από την Καβάλα και τη Δράμα, είδαν από κοντά τις δημιουργίες της chef decorator, Νάνσυς Ανανίδου, η οποία κατάγεται από την Καβάλα και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ν. Ανανίδου, η οποία προκρίθηκε (δεύτερη στην Ελλάδα) στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζαχαρόπαστας που γίνεται στην Ιταλία.