Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α. Τσουρουκίδης: Άνανδρη η επίθεση κατά του υπαλλήλου καθαριότητας

Ημέρα:

spot_img

Για άνανδρη επίθεση και συνάμα πρωτόγνωρο περιστατικό, έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας Ανέστης Τσουρουκίδης, σε δήλωσή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Τρίτης (8/5), μ’ αφορμή τον ξυλοδαρμό συμβασιούχου υπαλλήλου καθαριότητας από οδηγό αυτοκινήτου το μεσημέρι της Δευτέρας (7/5). 

«Βιώσαμε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στην υπηρεσία μας. Το μεσημέρι της Δευτέρας συμβασιούχος υπάλληλος (διμηνίτης) δέχθηκε επίθεση την ώρα της εργασίας του, καθώς στην προσπάθειά του να βάλει τον κάδο πίσω από το απορριμματοφόρο οδηγός αυτοκινήτου, αφού τον σφήνωσε ανάμεσα στο ΙΧ του και το απορριμματοφόρο βγήκε από το όχημά του, τον γρονθοκόπησε, τον έριξε κάτω και συνέχισε να τον κλωτσάει», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσουρουκίδης.

«Έμεινα άναυδος από αυτό που είδα» – Η Δήμητρα Τσανάκα επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (8/5) τον δημοτικό υπάλληλο  στο Γ.Ν.Κ. – Η αστυνομία γνωρίζει τον δράστη

«Έφτασα στο σημείο λίγο μετά το επεισόδιο και έμεινα άναυδος από αυτό που είδα. Πολλά αίματα, ενώ ήδη ασθενοφόρο είχε μεταφέρει τον υπάλληλο στο νοσοκομείο. Πρόλαβα και τον είδα πριν μπει στο χειρουργείο, είχε σπασμένη μύτη και μώλωπες παντού. Έγινε αξονική κι ό,τι άλλο χρειαζόταν. Η δήμαρχος τον επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης (8/5). Περιμένουμε να πάνε όλα καλά. Πρέπει να καταγγείλουμε αυτήν την άνανδρη επίθεση σε έναν εργαζόμενο που πήγε να βγάλει το μεροκάματο για να φροντίσει την οικογένεια του», συμπλήρωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Καβάλας.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν η αστυνομία γνωρίζει τον δράστη, ο κ. Τσουρουκίδης απάντησε ότι πράγματι η αστυνομία τον γνωρίζει, ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι και την ώρα των δηλώσεών του αντιδημάρχου, αυτός διέφευγε την σύλληψη.
«Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», σημείωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του δήμου Καβάλας.

Πως έγινε το περιστατικό με θύμα τον συμβασιούχο δημοτικό υπάλληλο

Να θυμίσουμε ότι το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κουντουριώτου, στις 14.00 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας (7/5) όταν  ο οδηγός του οχήματος, διαμαρτυρήθηκε στο πλήρωμα του απορριμματοφόρου, επειδή  το δημοτικό όχημα έκλεινε τον δρόμο και τον καθυστερούσε. Ο εργαζόμενος απάντησε στον οδηγό του οχήματος, αλλά αυτός εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο και ακολούθησε το απορριμματοφόρο. Όταν το απορριμματοφόρο σταμάτησε ξανά, ο οδηγός του Ι.Χ. κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να χτυπάει τον εργαζόμενο. Επενέβησαν άλλοι εργαζόμενοι στο απορριμματοφόρο που χώρισαν τους δύο άντρες, με τον δημοτικό υπάλληλο να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και νοσηλεύεται.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...