Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

22 κρούσματα κορωνοϊού στη δομή προσφύγων του Ασημακόπουλου

Ακολούθησε μας

Είκοσι δύο (22) κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Δομή προσφύγων και μεταναστών Ασημακόπουλου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε ότι μόνον 2 κρούσματα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και τα υπόλοιπα είναι σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κλειτσιώτης αναφέρει ότι  «οι πληροφορίες που έχω από τον διοικητή της δομής κ. Ρέμμο αναφέρουν ότι υπάρχουν 22 περιστατικά. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από αυτούς μόνο δύο ήρθαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο. Οι περισσότεροι στη δομή είναι νέοι σε ηλικία, επομένως το περνάνε με λιγότερα συμπτώματα. Ο διοικητής με διαβεβαίωσε ότι αυτά τα άτομα μπήκαν σε καραντίνα που τηρείται κατά γράμμα. Είναι μεν ανησυχητικά τα πράγματα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να αναστατωθεί η κοινή γνώμη. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ελπίζουμε να μην έχουμε επιπλέον εξελίξεις μέσα στη δομή».

Για την κατάσταση στο νοσοκομείο είπε ότι «τις τελευταίες 10-15 μέρες είναι σταθερή σε ό,τι αφορά τα νούμερα. Γύρω στα 30 άτομα νοσηλεύουμε σε σταθερή βάση, τα εισιτήρια και τα εξιτήρια είναι σχεδόν τα ίδια και αυτό είναι ικανοποιητικό. Σήμερα έχουμε 33 ασθενείς μέσα στην κλινική, που προέρχονται από το νομό Καβάλας (23) και το νομό Δράμας (10). Είναι διαχειρίσημα τα νούμερα και θέλω να πιστεύω ότι θα διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα