Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Χωρίς αντισώματα η γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας με πιστοποιητικό από την Βουλγαρία

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Χωρίς αντισώματα βρέθηκε η γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας η οποία προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Βουλγαρία.

Σε δήλωσή του στο Center tv, ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Καβάλας Αχιλλέας Γερόπουλος, επιβεβαίωσε το γεγονός,

Ειδικότερα ο κ. Γερόπουλος ανέφερε:

Η γιατρός υποβλήθηκε σε τεστ και δεν είχε αντισώματα. Εμείς δώσαμε τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια και στο Υπουργείο και περιμένουμε οδηγίες για να δούμε το πώς θα χειριστούμε το θέμα. Η γιατρός παρουσίασε πιστοποιητικό από γειτονικό κράτος Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο ήταν νόμιμο. Ήρθε εδώ, το ελέγξαμε και διαπιστώσαμε αυτό. Ενημερώθηκε η 4η ΥΠΕ και το Υπουργείο και από κει και πέρα περιμένουμε και εμείς οδηγίες. Δεν εμπλέκεται καθόλου το νοσοκομείο Καβάλας.

Στον εισαγγελέα οι δύο φάκελοι των γιατρών

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας θα μεταβιβάσει στον εισαγγελέα Καβάλας τους φακέλους των δύο γιατρών που εντοπίστηκαν με μηδενικά αντισώματα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον γιατρό που προσκόμισε πιστοποιητικό νόσησης τον Αύγουστο και η δεύτερη την γιατρό με το πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία. Η γιατρός σε δηλώσεις της υποστήριξε ότι η μη ανταπόκρισή της στον εμβολιασμό είναι ζήτημα οργανικό.

spot_img

Διαφημίσεις