Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ακολούθησε μας

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 κι όχι την ερχόμενη Δευτέρα (4/1) που αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού, στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Ντίνος Κλειτσιώτης, η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Υγείας, ώστε σε όλα τα περιφερειακά νοσοκομεία οι εμβολιασμοί να αρχίσουν αφού ολοκληρωθεί και η εορτή των Θεοφανείων.

Ανήμερα των Θεοφανείων θα φτάσουν τα εμβόλια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας – Συνολικά την πρώτη ημέρα θα εμβολιαστούν 100 άτομα – Μεταξύ αυτών και ο διοικητής του Γ.Ν.Κ.

 Έτσι στις 9 το πρωί της Πέμπτης (7/1) το πρώτο εμβόλιο για την Π.Ε. Καβάλας θα το κάνει νοσηλεύτρια του νοσοκομείου και θα ακολουθήσει ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, οι διευθυντές των κλινικών και ο διοικητής, Ντίνος Κλειτσιώτης, καθώς και ο υποδιοικητής ο κ. Γερόπουλος.

Συνολικά την πρώτη ημέρα θα εμβολιαστούν 100 άτομα. Ο ίδιος αριθμός θα συνεχιστεί και για τις επόμενες ημέρες.

Τα εμβόλια θα φτάσουν στο νοσοκομείο της Καβάλας μια ημέρα πριν την έναρξη των εμβολιασμών, δηλαδή ανήμερα των Θεοφανείων.

Δύο τα εμβολιαστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας – Στο ΑΧΕΠΑ εκπαιδεύτηκαν όσοι θα κάνουν τους εμβολιασμούς

 «Είμαστε πραγματικά πανέτοιμοι, έχουμε συστήσει όλες τις απαιτούμενες επιτροπές, έχουν οριστεί οι γιατροί για τα δυο εμβολιαστικά κέντρα που θα λειτουργούν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπως και τους νοσηλευτές. Έχουν εκπαιδευτεί όλοι, μάλιστα μετέβησαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για αυτήν την εκπαίδευση και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Από τους 965 εργαζόμενους του Γ.Ν.Κ. μέχρι σήμερα δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν οι 582 – Ολοένα και καλύτερη η εικόνα στις κλινικές και τη Μ.Ε.Θ. COVID του νοσοκομείου Καβάλας

Μέχρι σήμερα από το προσωπικό του Γ.Ν.Κ. έχουν δηλώσει ότι θα κάνουν το εμβόλιο 582 άτομα, σε ένα σύνολο 965 εργαζομένων.

Όσον αφορά την εικόνα που υπάρχει στις κλινικές, αλλά και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού, αυτή βελτιώνεται διαρκώς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (31/1) οι νοσηλευόμενοι στις κλινικές ήταν 37, ενώ από το πρωί της ίδιας ημέρας δεν είχε γίνει καμιά εισαγωγή ασθενούς με κορωνοϊό.

Στη δε Μ.Ε.Θ. COVID, οι νοσηλευόμενοι ήταν συνολικά 7, άρα οι κενές κλίνες διαμορφώνονταν (απόγευμα Πέμπτης) στις 5.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα