Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Απάτη 18.000 ευρώ σε βάρος επιχείρησης στην περιοχή του Παγγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του...

Ντ. Κλειτσιώτης: Χρειαζόμαστε τους εργαζόμενους που έφυγαν λόγω της αναστολής

Έκκληση του Διοικητή του ΓΝΚ να εμβολιαστούν και να γυρίσουν στη δουλειά τους / Διαπιστωτικές πράξεις για να επιστρέψουν τον μισθό του Σεπτεμβρίου

Ακολούθησε μας

38 ασθενείς νοσηλεύονταν το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) στην κλινική και 5 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Από τους συνολικά 43 ασθενείς, οι 8 προέρχονται από την Π.Ε. Δράμας και 3 από την Π.Ε. Ξάνθης. Παράλληλα, σε 99 συνολικά τεστ που έγιναν στο Γ.Ν.Κ. τη Δευτέρα (27/9), εντοπίστηκαν 8 θετικά.

«Πέρυσι τον χειμώνα το Νοσοκομείο μας πέρασε δύσκολες ημέρες. Να μην το ξαναζήσουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να εμβολιαστούν όσοι δεν το έκαναν μέχρι σήμερα…»

 «Φαίνεται ότι στην Π.Ε. Καβάλας υπάρχει μια ύφεση τελευταία κι αυτό μας ικανοποιεί, αλλά ωστόσο δεν εφησυχάζουμε», επισήμανε σχετικά σε δηλώσεις του ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός όσων εμβολιάζονται. Σε αυτό το κομμάτι τις τελευταίες ημέρες δεν τα πάμε καλά. Το Σάββατο στο Νοσοκομείο μας έγιναν μόνο 80 εμβόλια και τη Δευτέρα 90. Θέλω να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου και να τους πω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούν. Πέρυσι τον χειμώνα το Νοσοκομείο μας πέρασε δύσκολες ημέρες. Να μην το ξαναζήσουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να εμβολιαστούν όσοι δεν το έκαναν μέχρι σήμερα. Να κλείσουν το ραντεβού τους και να το κάνουν. Φέτος, σε αντίθεση με πέρυσι, έχουμε στα χέρια μας το δώρο της επιστήμης και δεν πρέπει να περάσουμε έναν δύσκολο χειμώνα, γιατί κάποιοι δεν εμβολιάζονται», σημείωσε σχετικά ο κ. Κλειτσιώτης.

«Απευθύνομαι στους 100 εργαζόμενους που έφυγαν λόγω της αναστολής, να γυρίσουν, τους χρειαζόμαστε…»

Παράλληλα, ο διοικητής του Γ.Ν.Κ. κάλεσε τους 100 εργαζόμενους του Νοσοκομείου που δεν εμβολιάστηκαν, να το πράξουν άμεσα, ώστε να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό που μετά τις αναστολές, αν και λιγότερο σε αριθμό, ανταποκρίνεται καθημερινά στα καθήκοντα του με ιδιαίτερο ζήλο.

«Απευθύνομαι στους 100 εργαζόμενους που έφυγαν λόγω της αναστολής, να γυρίσουν, τους χρειαζόμαστε. Μας βοήθησαν όλους αυτούς τους μήνες, αλλά θέλω να τους πω ότι έκαναν λάθος που έφυγαν από το Γ.Ν.Κ. Λείπει το 10% του προσωπικού μας. Ας ενημερωθούν καλύτερα, ας κάνουν το εμβόλιο. Κι εμείς τους χρειαζόμαστε κι αυτοί χρειάζονται τον μισθό τους», επισήμανε ο κ. Κλειτσιώτης.

Διαπιστωτικές πράξεις για να επιστρέψουν τον μισθό του Σεπτεμβρίου όσοι τέθηκαν σε αναστολή

Επίσης έκανε γνωστό ότι από τη Δευτέρα (27/9) άρχισαν να εκδίδονται οι διαπιστωτικές πράξεις με βάση τις οποίες πρέπει να επιστρέψουν τον μισθό που τους καταβλήθηκε για τον μήνα Σεπτέμβριο.

«Δεν είναι τιμωρία. Δεν άσκησαν τα καθήκοντά τους και γι’ αυτό άλλωστε και θα τους ζητήσουμε πίσω τον μισθό. Είμαστε μια οικογένεια στο Νοσοκομείο και τους καλώ να επιστρέψουν στην οικογένειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Γ.Ν.Κ.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα