Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΟΚ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει ότι λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid 19 σε αθλητή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας, και με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, αναστέλλουμε τις προπονήσεις του τμήματος μπάσκετ, στο οποίο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στις 29/10.

Ήδη έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές, για τις δικές τους ενέργειες σύμφωνα με όσα ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ατομική ευθύνη και η αντιμετώπιση του προβλήματος από τον καθένα μας με σοβαρότητα είναι πολύ σημαντική, και πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να περιορίσουμε τον ιό και όχι να τον εξαπλώσουμε!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

Θετικός ο προπονητής της Αναγέννησης Λιμεναρίων

Θετικός στον covid-19 βρέθηκε σε τεστ που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων μέσω της μεθόδου του rapid test ο προπονητής της.

Συνολικά στην ομάδα των Λιμεναρίων Θάσου πραγματοποιήθηκαν 24 μοριακά τεστ στους παίκτες, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά, από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, την Πέμπτη.

Σε προληπτικά τεστ προχώρησαν και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου του Λιμένα Θάσου.

spot_img

Διαφημίσεις