Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Δήλωση του Ντίνου Κλειτσιώτη για τα κρούσματα του κορωνοϊού

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Αρνητικά είναι όλα τα δείγματα για covid 19, που έχουν εξεταστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας μέχρι σήμερα, διαβεβαίωσε ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Ντίνος Κλειτσιώτης, με δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (7/7) στον τηλεοπτικό σταθμό CENTER TV, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί από το βράδυ της Δευτέρας (6/7), ότι στην Π.Ε. Καβάλας υπάρχουν 8 κρούσματα, που αφορούν τουρίστες που μπήκαν στη χώρα μας από τον Προμαχώνα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας, ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όποια ύποπτα περιστατικά έχουν έρθει για covid 19, τα αποτελέσματα που βγάζουμε κάθε μεσημέρι, είναι όλα αρνητικά. Αυτό που «κυκλοφόρησε» για 8 θετικά κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας, είναι άτομα που πέρασαν από την πύλη εισόδου του Προμαχώνα, όπου κι έγιναν τα τεστ και βγήκαν, όπως ακούγεται, θετικά. Από εκεί και πέρα είναι αρμοδιότητα του Ε.Ο.Δ.Υ. το να κάνει την ιχνηλάτηση και να βρει που είναι αυτά τα άτομα. Δεν είναι αρμοδιότητα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας», υπογράμμισε με έμφαση στις δηλώσεις του ο διοικητής του Γ.Ν.Κ., Ντίνος Κλειτσιώτης.

«Τα ιδιωτικά εργαστήρια που κάνουν εξετάσεις για τον κορωνοϊό, έχουν υποχρέωση να στέλνουν τα ίδια τα αποτελέσματα που βγάζουν στον Ε.Ο.Δ.Υ. και όχι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας!»

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει τα όσα γράφηκαν στον τοπικό Τύπο περί ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος 60χρονου Καβαλιώτη που επέστρεψε από την Σερβία, ο οποίος όπως λέγεται έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό σε ιδιωτικό εργαστήριο, ο Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τα ιδιωτικά εργαστήρια που κάνουν εξετάσεις για τον κορωνοϊό, έχουν υποχρέωση να στέλνουν τα ίδια τα αποτελέσματα που βγάζουν στον Ε.Ο.Δ.Υ. και όχι στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας! Εμείς στέλνουμε στον Ε.Ο.Δ.Υ. τα δικά μας αποτελέσματα, ενημερώνουμε σε καθημερινή βάση τον Οργανισμό σχετικά με το πόσα δείγματα λαμβάνουμε, πόσα είναι αρνητικά, πόσα θετικά κι ευτυχώς όλα είναι αρνητικά μέχρι τώρα».

Διαφημίσεις