Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

ΓΝΚ: Νόμιμο το πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Βουλγαρία

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Καθ’ όλα νόμιμο είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού από την Βουλγαρία που προσκόμισε γιατρός του νοσοκομείου της Καβάλας, δήλωσε ο διοικητής του ΓΝΚ Ντίνος Κλειτσιώτης.

Ειδικότερα ο κ. Κλειτσιώτης, σε δηλώσεις του στο Kavala Post και απαντώντας σε δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας, ότι γιατρός του ΓΝΚ «εισήγαγε» πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, το πιστοποιητικό είναι καθ’ όλα νόμιμο, αφού προέρχεται από νοσοκομείο χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Σκανάραμε το πιστοποιητικό και ήταν γνήσιο, άρα, αποδεκτό από εμάς. Δεν μπορώ να γνωρίζω και πώς το θέμα έφτασε να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Ωστόσο, για να μην υπάρχει καμία “σκιά”, εμείς θα υποβάλλουμε τη συγκεκριμένη γιατρό σε τεστ αντισωμάτων», δήλωσε ο κ, Κλειτσιώτης.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη γιατρός του Νοσοκομείο Καβάλας είναι υπήκοος Βουλγαρίας και εμβολιάστηκε στη χώρα καταγωγής της.

Τρεις με αντισώματα

Άλλοι τρεις εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καβάλας, που παρουσίασαν πιστοποιητικό νόσησης από κορωνοϊό τον Αύγουστο, υποβλήθηκαν σε τεστ αντισωμάτων. Και οι τρεις βρέθηκαν με αντισώματα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και για τους υπόλοιπους εργαζόμενους με πιστοποιητικό νόσησης.

spot_img

Διαφημίσεις