Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Σύλληψη παράνομων μεταναστών σε Ζαρκαδιά και Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης...

Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο...

Καβάλα: Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο προφίλ του καθηγητή του στο FB

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Αυξήθηκαν οι νοσηλευόμενοι με COVID στο Νοσοκομείο

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ευτυχώς οι νοσηλείες είναι ολιγοήμερες

Ακολούθησε μας

Σημαντική αύξηση σημείωσε στη διάρκεια του περασμένου σαββατοκύριακου ο αριθμός των νοσηλευομένων στην κλινική COVID του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, φτάνοντας συνολικά τους 40.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός βελτιώθηκε τη Δευτέρα (11/4), καθώς δόθηκαν 9 εξιτήρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο νέος αριθμός των νοσηλευομένων να διαμορφώνεται στους 31. Όσον αφορά τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID του Γ.Ν.Κ., εκεί νοσηλεύονται συνολικά 3 ασθενείς.

«Ευτυχώς οι νοσηλείες είναι ολιγοήμερες, καθώς η μετάλλαξη που επικρατεί είναι πιο ήπια. Χρειάζονται 4 με 5 μέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ενώ στις προηγούμενες μεταλλάξεις ο μέσος όρος ήταν πολύ περισσότερος…»

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι «δυστυχώς ο κορωνοϊός δεν μας εγκαταλείπει. Είναι δίπλα μας και πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα. Γι’ αυτό πρέπει να τηρούμε έστω και αυτά τα λίγα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν μείνει. Ειδικά η χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους είναι επιβεβλημένη. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο σαββατοκύριακο με αρκετούς ασθενείς, μετά από μια ύφεση που καταγράφηκε το προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς οι νοσηλείες είναι ολιγοήμερες, καθώς η μετάλλαξη που επικρατεί είναι πιο ήπια. Χρειάζονται 4 με 5 μέρες παραμονής στο νοσοκομείο, ενώ στις προηγούμενες μεταλλάξεις ο μέσος όρος ήταν πολύ περισσότερος».

20 τα θετικά τεστ από τα συνολικά 109 που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (11/4) στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Τη Δευτέρα (11/4) στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 109 τεστ για την ανίχνευση του COVID, εκ των οποίων τα 20 ήταν θετικά.

«Καθημερινά, πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που έρχονται με συμπτώματα στο νοσοκομείο μας και υποβάλλονται σε μοριακό τεστ. Το καλό είναι από τα 20 θετικά που προέκυψαν, μόνο ένας ασθενής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο μας. Ας ελπίσουμε οι επόμενες ημέρες να είναι καλύτερες από το περασμένο τριήμερο που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και για τους γιατρούς μας που είδαν πάρα πολλά περιστατικά μέσα στο σαββατοκύριακο και αναγκάστηκαν να κάνουν πολλές εισαγωγές», υπογράμμισε καταληκτικά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα