Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Αρνητικό στον κορωνοϊό το μέλος του πληρώματος του Blue Star Myconos

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Αρνητικό στον κορωνοϊό ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου του Έλληνα ναυτικού μέλους του πληρώματος του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Myconos που διακομίστηκε σήμερα το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Για το αποτέλεσμα ενημερώθηκε το υπουργείο Ναυτιλίας. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης επεσήμανε την άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο μείζον θέμα της αντιμετώπισης των συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 στον τομέα της ναυτιλίας.

Σχετικά η εταιρεία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τις Λιμενικές Αρχές, το πλοίο BLUE STAR MYCONOS θα αποπλεύσει (απέπλευσε) από τον λιμένα Λήμνου στις 15.00 προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας, στην οποία σημειώνεται, επίσης:

«Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβιβάσει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης. Οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους και θα τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες με μέριμνα του ΕΟΔΥ».

«Η εταιρεία είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις Λιμενικές Αρχές και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για κάθε εξέλιξη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαφημίσεις