Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

Έγινε κορωνοπάρτι στο ΔΙΠΑΕ;

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Χάνεται η αρχική αισιοδοξία για αποκλιμάκωση των κρουσμάτων κορωνοϊού στον νομό Καβάλας.

Όπως είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης, αυτό φάνηκε από τα τεστ που έγιναν την Δευτέρα, όπου από τα 130 βρέθηκαν 31 θετικά, κάτι που δείχνει ότι η κατάσταση χειροτερεύει.

«Σε αυτά προστίθενται και των ιδιωτικών εργαστηρίων. Φάνηκε δε πως τα περισσότερα προέρχονται από τους νέους ανθρώπους του ΔΙΠΑΕ, αφού ειπώθηκε ότι έγινε ένα πάρτι εκεί. Δεν είναι είπε δυνατόν εμείς να φωνάζουμε ότι δεν πρέπει να γίνονται αυτές οι μεγάλες συγκεντρώσεις και τα κορωνοπάρτι, γιατί ο ιός δεν έχει φύγει και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη. Τα νούμερα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ είναι όλο και αυξανόμενα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει και πρέπει να τηρούμε όλα τα μέτρα ευλαβικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κλειτσιώτης.

Υποχρεωτικά τεστ στην είσοδο του ΔΙΠΑΕ

Στο μεταξύ όπως ανέφερε ο κοσμήτορας του ΔΙΠΑΕ κ. Θανάσης Μητρόπουλος, την Τετάρτη στην είσοδο του ιδρύματος θα υπάρχει συνεργείο του ΕΟΔΥ που θα κάνει υποχρεωτικά τεστ στους φοιτητές και το προσωπικό του ιδρύματος, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει μεγάλη διασπορά. Η φοιτητική εστία στην οποία βρέθηκαν τα 6 κρούσματα έχει μπει σε καραντίνα.

spot_img

Διαφημίσεις