Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε διαρκή δραστηριότητα ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κ. Αντωνιάδης

Ημέρα:

spot_img

Σε διαρκή δραστηριότητα βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Αντωνιάδης, δίνοντας το «παρών» σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, αλλά και σε εκδηλώσεις που προωθούν στο εσωτερικό της χώρας το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου, ως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ., σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, βάλαμε τον τουρισμό στο επίκεντρο του στρατηγικού, αλλά και του αναπτυξιακού σχεδιασμού της περιφέρειάς μας. Για τον λόγο αυτό συμμετέχουμε στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, για ν’ αποκομίσουμε όσο το δυνατό περισσότερα οφέλη», τόνισε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» και στο Kavala Web News, ο Κώστας Αντωνιάδης.

Την τιμητική της είχε η Θάσος στη διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου

«Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχαμε στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού που γίνεται παγκοσμίως, σε αυτήν του Λονδίνου, όπου η Θάσος είχε την τιμητική της ως ναυαρχίδα φυσικά της περιφέρειας μας, αφού απευθύνεται στη βρετανική αγορά. Μάλιστα τα μηνύματα που έχουμε από εκεί είναι ότι και το 2018 οι προκρατήσεις για το νησί κινούνται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Στη διάρκεια της έκθεσης έγινε και μια ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Θάσου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού τον κ. Παρασχούδη, όσο και τον κ. Μπαμπατζίκο, γιατί στόχος μας πάντοτε είναι να προβάλλουμε το νησί της Θάσου, όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επαφές με τις αγορές της Ρωσίας, των Βαλκανίων και της Σκανδιναβίας στην 33η Philoxenia

«Επίσης συμμετείχαμε και στην 33η έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Εκεί η περιφέρεια μας κι εγώ προσωπικά είχαμε συνομιλίες με tour operators από την βαλκανική και την σκανδιναβική αγορά και μάλιστα είχαμε επαφές και με την αγορά της Ρωσίας, η οποία μας ενδιαφέρει πολύ, όπως είναι ήδη γνωστό. Επίσης, από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο, για πρώτη φορά, θα έχουμε δυο πτήσεις από το Βέλγιο στο αεροδρόμιο της Καβάλας, κάνοντας άνοιγμα σε μια νέα αγορά. Ευελπιστούμε ότι θα αυξήσουμε κι άλλο το τουριστικό προϊόν προς όφελος της περιοχής μας. Ήδη οι Βέλγοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και τον Απόστολο Παύλο», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Αντωνιάδης.

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή, ο κ. Αντωνιάδης, μαζί με τέσσερις ακόμη αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού, από τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου βρέθηκε στο βυζαντινό μουσείο Θεσσαλονίκης σε μια εκδήλωση προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου, με στόχο τη συνεργασία για την προβολή των βημάτων του Αποστόλου των Εθνών και φυσικά την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...