Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

N. Παναγιωτόπουλος: “Δεν θα διαλυθεί η χώρα εξαιτίας της υπερβολικής αγάπης ορισμένων για το ποδόσφαιρο”

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δεν θα διαλυθεί η χώρα εξαιτίας της υπερβολικής αγάπης ορισμένων για το ποδόσφαιρο”, υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί την Κυριακής σε ξενοδοχείο της πόλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε:

Σέβομαι την αγάπη του οπαδού για την ομάδα, ακόμη και την αρρωστημένη αγάπη, γιατί κι αυτή μια μορφή αγάπης είναι, και όλοι, όχι μόνο οι ασπρόμαυροι αλλά και οι κόκκινοι και οι κίτρινοι, όλοι έχουμε στοιχεία αρρωστημένης αγάπης για την ομάδα μας, αλλά δεν θα διαλυθεί η χώρα εξαιτίας αυτής της αγάπης. Και είναι κακό να βγαίνουν προς τα έξω δηλώσεις περί διχασμού της χώρας στα δύο. Το νομικό πλαίσιο για το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που είναι, είναι σκληρό και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο είναι αυτή που είναι και δεν έγινε έτσι επί ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θεωρώ ότι ο χειρισμός που έγινε δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά μακάρι να είναι αυτός ο μόνος όχι καλός χειρισμός αυτής της κυβέρνησης. Μακάρι, γιατί υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα. Επίσης αυτό το σκληρό θεσμικό πλαίσιο ήταν που οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη. Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν να αποφορτίσει την κατάσταση με τον τρόπο που το έκανε προκειμένου να μην χειροτερέψει κι άλλο. Και εν πάση περιπτώσει η αγωνία όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι αγωνία για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Την πίτα της ΝΟΔΕ ευλόγησε ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος και παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γ. Πασχαλίδης και Μ. Λαζαρίδης, οι δήμαρχοι Θάσου Λ. Κυριακίδης και Παγγαίου Φ. Αναστασιάδης, κομματικά στελέχη και πλήθος κόσμου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας επρόκειτο να παραστεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. Η επίσκεψη του στην Καβάλα ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω του φόβου επεισοδίων από οπαδούς του ΠΑΟΚ!!!

Διαφημίσεις