Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε ρυθμούς… ΟΛΚ κινείται η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου

Ημέρα:

spot_img

Σε άθλια κατάσταση έχει περιέλθει το ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας που έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Η πολιτευτής κ. Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου έστειλε επιστολή στον αρμόδιο υπουργό ζητώντας τον να παρέμβει.

Όπως δήλωσε η ίδια «Πράγματι είχα μια επαφή την προηγούμενη εβδομάδα και έστειλα και επιστολή στον ίδιο τον υπουργό για το ανοικτό κολυμβητήριο Καβάλας. Ενώ πολλά είχαν ειπωθεί και πολλά είχαν υποσχεθεί τελικά δεν έγινε κάποια κίνηση. Δεν είδαμε και από την πλευρά του ΟΛΚ να γίνεται κάποιο βήμα, εκτός και αν έγινε και δεν με ενημέρωσε ο Πρόεδρος του ΟΛΚ.

Βέβαια υπήρξαν αντιδράσεις από παντού, αντιδράσεις που ακούσαμε και από τον πρόεδρο του ΟΘΑΚ και όμως μιλάμε για δυσφήμιση τελικά των ίδιων των ναυταθλητικών συλλόγων γιατί δεν είναι δυνατό να έχουμε ένα τέτοιο χώρο αναξιοποίητο.

Αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί συνεχώς τα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα πολλοί λένε ότι πρέπει να κάνω και εγώ η ίδια αγωγές. Απλά πολλοί έγκριτοι νομικοί στην Καβάλα αλλά και πολλοί πολίτες ξέρουν ότι πράγματι υπάρχουν και αιτίες διεκδίκησης αποζημίωσης ελέω αυτής της κατάστασης!!!

Πρέπει να πω ότι η Δικαιοσύνη υπάρχει, μπορούμε να προσφύγουμε αλλά πριν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, παράγοντες που μπορούν άμεσα να μας πουν αν μπορούν να επέμβουν και τι μπορούν να κάνουν».

«Ο συνεχής πόλεμος πολίτη και κράτους πρέπει επιτέλους να σταματήσει»

Η ίδια τονίζει ότι από τότε που πέρασε το κολυμβητήριο στο ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει γίνει καμία κίνηση αξιοποίησης. «Ευτυχώς που γύρω στο 2011 έγινε μια αναβάθμιση του και πήρε μια άλλη εικόνα ο χώρος.

Και ενώ έχουμε τα 4 λιμάνια, περιουσία μας δηλαδή και τομείς ευθύνης του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ), δεν αρκεί να ασκούμε μόνο πολιτική εισπρακτική. Οι καταγγελίες που δέχθηκα από πάρα πολλούς επιχειρηματίες που έχουν επιχειρήσεις εστίασης στο παραλιακό μέτωπο, είναι ότι για λογαριασμό του ΟΛΚ έχουν βγει άτομα για καθημερινούς ελέγχους με πρόστιμα και εξετάζουν λεπτομέρειες που αφορούν στα τραπεζοκαθίσματα και άλλα τινά….

Οι περισσότεροι επαγγελματίες προσπαθούν να ομορφύνουν την παραλία και να προσεγγίσουν τουρίστες. Αυτά τα στολίδια πρέπει να κινούνται σαφώς στα όρια της νομιμότητας αλλά και από την άλλη δέχονται συνεχώς ελέγχους.

Μια κλήση σε πεζοδρόμιο, πρέπει να φτιαχτεί. Ο ίδιος ο επαγγελματίας προφορικά παίρνει την άδεια για να φτιαχτεί ο χώρος του πεζοδρομίου, ωστόσο τελικά έρχονται και του επιβάλλουν πρόστιμο. Αυτό αν μη τι άλλο μπορεί να παρουσιάζει ένα θετικό πρόσημο εισπρακτικό αλλά παρουσιάζει ένα κακό ανθρώπινων σχέσεων πρόσημο.

Ο ΟΛΚ δεν σημαίνει κυνηγώ. Σημαίνει δίδω το καλύτερο δυνατό στην πόλη. Δεν είναι τα νούμερα που θα δώσουμε στην Αθήνα αλλά τα έργα που θα προσφέρουμε στους πολίτες. Αυτό πιστεύω και νομίζω ότι ο συνεχής πόλεμος πολίτη και κράτους πρέπει επιτέλους να σταματήσει».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...