Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ν. Παππάς: Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτική διακυβέρνηση

Ημέρα:

spot_img

Δριμεία κριτική εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, άσκησε από την Καβάλα όπου βρέθηκε την Τετάρτη (26/10), ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής, Νίκος Παππάς.

«Με ψήφο στον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός θα έχει αστάθεια, ενώ με ψήφο στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα έχει μια προοδευτική κυβέρνηση. Η Νέα Δημοκρατία, συνολικά ως οργανισμός, είναι ένας φανατικός υπηρέτης του χρήματος κι όχι της κοινωνίας», δήλωσε το κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μ’ αφορμή την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση, ο οποίος τελικά διεγράφη από την Κ.Ο. και στη συνέχεια και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 «Ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους να σταματήσει να κρύβεται και να προσέλθει στον δημόσιο διάλογο, να δώσει εξηγήσεις  και να φύγει μια ώρα αρχύτερα…»

«Έφτασαν στο σημείο να έχουν βουλευτή του κόμματος τους, ο οποίος εκμεταλλεύονταν τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια, ενώ ταυτόχρονα νομοθετεί για τις πολιτειακές υποθέσεις σε σχέση με αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην υπουργός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι σαφές ότι αυτό αντίκειται στο σύνταγμα, είναι ένα μείζον πολιτικό και ηθικό στίγμα, το οποίο κουβαλάει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από σήμερα το πρωί στους τηλεοπτικούς σταθμούς έχει διακηρύξει ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ήξερε τα πάντα για τις προβληματικές του δραστηριότητες. Συνεπώς πλέον και εφόσον ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει παραιτηθεί, άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να μας πει τι εννοεί όχι ο «ποιητής», αλλά ο βουλευτής όταν λέει ότι ήξεραν τα πάντα στην κυβέρνηση και βεβαίως ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους να σταματήσει να κρύβεται και να προσέλθει στον δημόσιο διάλογο, να δώσει εξηγήσεις  και να φύγει μια ώρα αρχύτερα», ανέφερε ακόμη για το θέμα ο Νίκος Παππάς.

«Με ψήφο στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και καθαρή πρωτιά, ο ελληνικός λαός θα έχει την επόμενη των εκλογών προοδευτική διακυβέρνηση και πρόγραμμα που αποκαθιστά τη σταθερότητα και στην κοινωνία και στην πολιτική και στην οικονομία…»

 Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το μεσημέρι της Τετάρτης (26/10), ο κ. Παππάς τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε μια πολιτική σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πρωτοφανές γεγονός. Αυτό είναι ότι ο εν ενεργεία πρωθυπουργός έχει ομολογήσει ότι είναι μη εκλόγιμος, καθώς πάμε στην κάλπη της απλής αναλογικής και πριν λίγες μέρες είπε στα κομματικά του στελέχη ότι δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από αυτή την κάλπη. Συνεπώς διαμορφώνεται ένα πάρα πολύ ευκρινές και αδιαμφισβήτητο δίλημμα ενώπιον του ελληνικού λαού. Με ψήφο στον κ. Μητσοτάκη θα έχει αλλεπάλληλες εκλογές και πολιτική αστάθεια. Με ψήφο στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και καθαρή πρωτιά, ο ελληνικός λαός θα έχει την επόμενη των εκλογών προοδευτική διακυβέρνηση και πρόγραμμα που αποκαθιστά τη σταθερότητα και στην κοινωνία και στην πολιτική και στην οικονομία. Το πρόγραμμά μας μιλά για δικαιοσύνη παντού».

Ν. Παππάς από τον Ο.Λ.Κ.: «Θα είμαστε εδώ στον ρόλο της επισπεύδουσας αντιπολίτευσης, της αντιπολίτευσης δηλαδή που παρακινεί και σπρώχνει τη διοίκηση πολιτικά, ώστε τα έργα να υλοποιηθούν»

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/10) στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, όπου είχε συνάντηση με τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ο.Λ.Κ., Άννυ Θυσιάδου.

«Ενημερωθήκαμε αναλυτικά για την πορεία των έργων αναβάθμισης των λιμένων. Θα θέλαμε να καλέσουμε μετά από αυτήν την ενημέρωση, τις υπηρεσίες των υπουργείων και της Περιφέρειας να επισπεύσουν, για να μπορέσουμε να δούμε κάποια στιγμή τα έργα αυτά από τη φάση της μελέτης να περάσουν στη φάση της υλοποίησης. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συστηματική επαφή και με την τοπική μας βουλευτή και την τοπική οργάνωση, όπως υπήρχε μέχρι σήμερα. Θα είμαστε εδώ στον ρόλο της επισπεύδουσας αντιπολίτευσης, της αντιπολίτευσης δηλαδή που παρακινεί και σπρώχνει τη διοίκηση πολιτικά, ώστε τα έργα να υλοποιηθούν», επισήμανε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Παππάς.

Α. Θυσιάδου: «Όλοι από κοινού να ενώσουμε δυνάμεις και να καταφέρουμε αυτά τα έργα από το πλαίσιο του σχεδιασμού και των μελετών που βρίσκονται τώρα να περάσουν σε ώριμες και υλοποιήσιμες μελέτες και να μπουν οι μπουλντόζες…»

Από τη μεριά της η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπογράμμισε: «Ενημερώσαμε αναλυτικά τον κ. Παππά, όσον αφορά τα έργα, τις μελέτες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης για το master plan, το business plan, καθώς και για την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, όπως και τις επιμέρους μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τα έργα, αλλά και τη συνολική Μ.Π.Ε. για το λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Ευχής έργο είναι η συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους φορείς, όπως το πετύχαμε και το καταφέραμε με το Επιμελητήριο και τον δήμο στην κρουαζιέρα. Πράγματι όλοι από κοινού να ενώσουμε δυνάμεις και να καταφέρουμε αυτά τα έργα από το πλαίσιο του σχεδιασμού και των μελετών που βρίσκονται τώρα να περάσουν σε ώριμες και υλοποιήσιμες μελέτες και να μπουν οι μπουλντόζες».

Ν. Παππάς για τη συνάντηση με τον δήμαρχο Καβάλας: «Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα μείζονα προβλήματα που ξεδιπλώνονται και ιδίως ενόψει του χειμώνα…»

Ο κ. Παππάς, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Καβάλα πραγματοποίησε περιοδεία στην τοπική αγορά και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλη Λεμονίδη, ενώ συναντήθηκε στο δημαρχείο και με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη.

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα μείζονα προβλήματα που ξεδιπλώνονται και ιδίως ενόψει του χειμώνα. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στηριχθεί, ώστε τα παιδιά στα σχολεία μας να έχουν επαρκή θέρμανση. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την πορεία κρίσιμων έργων υποδομής, όπως τα αντιπλημμυρικά. Θέλουμε να κάνουμε έκκληση στην πολιτεία να ακούσει τους προβληματισμούς του κόσμου της περιοχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ συζητήσαμε και για έργα που χρονίζουν και θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί όπως η πεσμένη γέφυρα, η οποία υπήρχε η δυνατότητα μέχρι σήμερα να είχε ολοκληρωθεί, αλλά για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων είναι ακριβώς όπως όταν κατέρρευσε», δήλωσε σχετικά ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία.

Θ. Μουριάδης: «Η επίσκεψη του κ. Παππά δείχνει το ενδιαφέρον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης…»

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παππά για την επίσκεψη του στο δημαρχείο δήλωσε: «Η επίσκεψη του κ. Παππά δείχνει το ενδιαφέρον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όπως σωστά είπε ο κ. Παππάς, συζητήσαμε θέματα που αφορούν όχι μόνο τον δήμο, αλλά και όλη την Π.Ε. Καβάλας, όπως η σιδηροδρομική σύνδεση, το μεγάλο έργο της ύδρευσης, τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν στην Δ.Ε. Φιλίππων στα Τενάγη, αλλά και την πεσμένη γέφυρα».

Να σημειωθεί τέλος ότι ο κ. Παππάς μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) σε εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο «Δικαιοσύνη παντού», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Γαλαξίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β....

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στην Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και...

«Μέθοδος Gronholm» του Jordi Galceran στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε. Όπως...

Έλλειψη προσωπικού και στον κλάδο της οικοδομής

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ίσως δεν υπάρχει ικανοποίηση από τις αμοιβές,...