Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΟΔΕ Καβάλας: Η Δικαιοσύνη θα ξεκαθαρίσει τις αθλιότητες περί τουρκικών πολεμικών αεροπλάνων στην Καβάλα

Ημέρα:

spot_img

Από την ΝΟΔΕ Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο στη δίνη του κυκλώνα της πανδημίας του κορονοϊού. Η χώρα μας ωστόσο έχει την ατυχία την ίδια στιγμή να είναι αντιμέτωπη με μιαν έξαρση της επιθετικότητας της Τουρκίας, που εκδηλώνεται τόσο σε θέματα οριοθέτησης διεθνών συνόρων και ζωνών εκμετάλλευσης των υδρογοναθράκων στην Αν. Μεσόγειο, όσο και με τη εκμετάλλευση του ανθρώπινου δράματος προσφύγων και μεταναστών για την απόσπαση κονδυλίων και άλλων ωφελημάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ελλάς απέδειξε μέχρι τώρα πως μπορεί συντεταγμένα, κυβέρνηση, κράτος και κοινωνία να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και την εσωτερική υγειονομική κρίση και τους εξωτερικούς κινδύνους.

Σε αυτό το ιδιαίτερα απαιτητικό πλαίσιο απαιτείται εθνική ενότητα και σύνεση. Η χώρα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εκτίθεται σε αλόγιστη κινδυνολογία που προκαλεί η φλυαρία των δικτύων, θεσμικών και άτυπων, ενημέρωσης. Δεν επιτρέπεται να δημιουργείται ανασφάλεια στους κατοίκους για την αμυντική της επάρκεια και την ικανότητά της να σταθεί συντεταγμένα όρθια απέναντι στην κρίση δημόσιας υγείας.

Ιδιαίτερα για το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας, η εμπιστοσύνη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ενισχύεται από το γεγονός πως στο πηδάλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας βρίσκεται ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, του οποίου τις ικανότητες και τη συγκρότηση γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως απέδειξε και στο πανελλήνιο ο επιτυχέστατος χειρισμός της κρίσης στα σύνορα του Έβρου.

Είμαστε βέβαιοι πως η Ελληνική Δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας έχει περιέλθει ο σχετικός φάκελος, θα ξεκαθαρίσει τις αθλιότητες που αναπαράχθησαν περί πολεμικών αεροπλάνων της γείτονος πάνω από την Καβάλα. Καλούμε όλους εκείνους που επηρεάζουν ή θέλουν να επηρεάζουν τη κοινή γνώμη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, οι καιροί είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Στεκόμαστε με εμπιστοσύνη και αγωνιστικότητα δίπλα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τη κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την έξοδο από την παρούσα κρίση με την Ελλάδα ακέραιη και την κοινωνία όρθια.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Δράκος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...