Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Η επανάληψη γεγονότων του 2015 θα εξελιχθεί σε φάρσα»

Ημέρα:

spot_img

Την ανησυχία του για την πορεία της χώρας, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Καβάλα, Ιορδάνης Χοροζίδης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», Φώφη Γεννηματά, την Κυριακή (5/2) στο ΣΚΑΪ.  

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι «ξεκίνησε ως δήθεν επαναστάτης, αλλά στην πορεία έγινε υποτακτικός των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης».

Ότι αλυσοδένει τη χώρα με τα αδιέξοδα που δημιουργεί και το χρόνο που χάνει, κατηγορεί τον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά

«Η χώρα στην πιο κρίσιμη ώρα έχει τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Χάνει διαρκώς χρόνο, δεν λύνει κανένα θέμα, βγάζει διαρκώς δήθεν αριστερές κορώνες και την τελευταία στιγμή με την πλάτη στον τοίχο λέει «ναι σε όλα». Ο κ. Τσίπρας δεν διαπραγματεύτηκε τίποτα απολύτως και έβαλε την υπογραφούλα του στα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Σήμερα, με τα αδιέξοδα που δημιουργεί και τον χρόνο που χάνει, αλυσοδένει τη χώρα. Τον προκάλεσα να μου απαντήσει στη Βουλή αν γίνεται συνεργός στα σχέδια που απεργάζονται οι συντηρητικοί κύκλοι για Grexit της χώρας ή με την πολιτική του οδηγεί τη χώρα σε διαρκή λιτότητα. Δεν μου απάντησε. Και αυτή η ερώτηση απαιτεί απάντηση. Απαιτεί απάντηση και από την κυβέρνηση και από τον πρωθυπουργό αν υπάρχει σχέδιο για τη χώρα. Που οδηγούμαστε;», τόνισε σχετικά η πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

«Η επανάληψη γεγονότων του 2015 θα εξελιχθεί σε φάρσα, η οποία θα είναι σκληρή για την ελληνική πραγματικότητα…»

«Αυτή είναι πράγματι η εικόνα, όπως την περιέγραψε η πρόεδρος μας και η συμβολή της κ. Γεννηματά είναι στο να ταρακουνηθούν οι κυβερνώντες. Η επανάληψη των γεγονότων του 2015 θα εξελιχθεί σε φάρσα, η οποία θα είναι σκληρή για την ελληνική πραγματικότητα. Τα πράγματα δεν είναι διαχειρίσιμα με την έννοια που τη βλέπουν οι κυβερνώντες…ε και τι έγινε κλπ., ενώ βαδίζουμε ως χώρα ακουμπώντας τους τοίχους τρεκλίζοντας. Πρέπει να βρούμε το βηματισμό, την αισιοδοξία μας και τα προβλήματα να είναι καθαρά στα μάτια του λαού. Το περιβάλλον που δημιουργείται το ψυχολογικό είναι σκοτεινό και θα πρέπει να κλείσει αυτή η περίοδος. Η λύση που πάντα ως παράταξη προτείνουμε είναι αυτή της δυνατότητας να συνεργαστούν όλες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου για να γίνει μια διαπραγμάτευση που θα είναι στη διαχείριση της πιο εύκολη και θα δίνει τη δυνατότητα της ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων και της άρσης όλων των βαρών, ώστε να βρούμε μια περίοδο για όλους καλύτερη από αυτή που ζούμε τα τελευταία επτά χρόνια. Βεβαίως ανησυχούμε για την πορεία της χώρας μας και η θέση μας είναι καθαρή. Δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν ότι μπορεί να περνάει το χρόνο του, χωρίς να έχει στόχους», υπογράμμισε στις δηλώσεις του στον «Ε» και το KWN, ο Ιορδάνης Χοροζίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...

Απεργία με κύρια αιτήματα την ακρίβεια και τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις

Στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της...

Το Μουσικό Σχολείο θα ψάλλει τον Ακάθιστο Ύμνο στον ναό του Αγ. Νικολάου

Το Μουσικό Σχολείο της Καβάλας, στο πλαίσιο του παιδαγωγικού...

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...