Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης;

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον νομό Καβάλας ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης; Πληροφορίες που επικαλείται ο έγκυρος «Βηματοδότης» λένε πως ναι.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης» αν και επισήμως το Μέγαρο Μαξίμου να εξορκίζει τις πρόωρες εκλογές, υπάρχουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που άρχισαν από τώρα να αναζητούν εκλογική περιφέρεια προκειμένου να πολιτευθούν όταν και όποτε αυτές προκηρυχθούν. Μεταξύ των ονομάτων που αναφέρει είναι και αυτό του Κώστα Φραγκογιάννη, τον οποίο «τοποθετεί» υποψήφιο βουλευτή στον νομό Καβάλας. «Οι πληροφορίες φέρνουν τον Κώστα Φραγκογιάννη ως υποψήφιο για την Καβάλα», γράφει συγκεκριμένα ο «Βηματοδότης».

Σύντομο βιογραφικό

Ο κ. Κώστας Φραγκογιάννης γεννήθηκε το 1959 στην Καβάλα, όπου ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές.

Σπούδασε μάρκετινγκ στο Βρετανικό Ινστιτούτο Marketing και συνέχισε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, λαμβάνοντας πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Διεθνές Μάρκετινγκ και τα Συστήματα Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο του Σαν Φραντσίσκο.

Για περισσότερα από 30 χρόνια εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε επιχειρήσεις και ομίλους, όπως η Εμπορική Τράπεζα, η Interbank, η Δέλτα, ο Όμιλος Βασιλάκη, ο Ant1, o Όμιλος Βιοχάλκο, η Vivartia και o Όμιλος Chipita, του οποίου υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου Chipita μέχρι την υπουργοποίησή του.

Στις 9 Ιουλίου 2019, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον διόρισε Υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, θέση στην οποία παρέμεινε και μετά τον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου.

Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Ξηρόκωστα και έχει έναν γιο.

spot_img

Διαφημίσεις