Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Την Πέμπτη στην Καβάλα ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης θα επισκεφτεί την Καβάλα την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το γραφείο του θα συναντηθεί με Δήμαρχο Καβάλας και θα επισκεφθεί το Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», από 11:30 μμ- 1:00μμ, προκειμένου να εξετάσουν το θέμα της κατασκευής στεγάστρου στο γήπεδο.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Αυγενάκη ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του έθεσα θέματα για τις αθλητικές υποδομές στην Π.Ε. Καβάλας.

Ενόψει της επίσκεψης του την Πέμπτη στην Καβάλα, ο κ. Αυγενάκης με διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση πόρων του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου.

Το Γυμναστήριο πρόκειται να ανεγερθεί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Περάμου. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.195.000 ευρώ και στόχος είναι να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου.

Συζητήσαμε επίσης και το θέμα της κατασκευής στεγάστρου στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, οι λεπτομέρειες του οποίου θα διευθετηθούν κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη την προσεχή Πέμπτη.

spot_img

Διαφημίσεις