Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταδικάζουν την επίθεση κατά του Γ. Καλαντζή

Ακολούθησε μας

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καταδικάζει, με απόλυτο τρόπο, την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ, Γιώργος Καλαντζής από ακροδεξιά στοιχεία. Τέτοιες πρακτικές δεν χωρούν σε μία δημοκρατική πολιτεία. Η θρασύδειλη επίθεση στον κ. Καλαντζή έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη απέναντι στον βουλευτή Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Παπαφιλίππου από ακροδεξιούς, γνωστούς στην πόλη για τη δράση τους. Η σιωπή της ΝΔ για εκείνη την χυδαία επίθεση δεν είναι παράδειγμα για εμάς. Εμείς δεν πρόκειται να σωπάσουμε και θα καταδικάσουμε κάθε επίθεση που θα έχει στόχο τη δημοκρατία.

Η μάχη ενάντια στον φασισμό και τις εκφάνσεις τους πρέπει να είναι διαρκής και απόλυτη. Ευελπιστούμε πως οι δράστες θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν.

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταδικάζει τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής από φασιστοειδή.

Ο λαός και η νεολαία της Καβάλας χρειάζεται με την πάλη τους να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Μεταξά, τους υμνητές του Χίτλερ και του φασισμού, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων καθώς και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους συντηρεί και τους χρησιμοποιεί ως ιδεολογικό και κατασταλτικό μηχανισμό.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα