Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Συνάντηση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ με τον Μακάριο Λαζαρίδη

Ακολούθησε μας

Από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Μακάριο ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο και τους Αντιπροσώπους μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνο και ΚΟΨΙΔΑ Αθανάσιο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, επικεντρώθηκε κατ’ αρχάς στην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων και ακολούθως, τέθηκαν ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και ειδικότερα ζητήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Τονίστηκε, επίσης, το σημαντικό έργο και η προσφορά των αστυνομικών της Περιφέρειάς μας στην κοινωνία και στους πολίτες και στους τρόπους αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στην περιοχή μας.

Ο κ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ δεσμεύτηκε για την ενδελεχή αξιολόγηση των ζητημάτων της περιοχής μας και την από μέρους του προώθηση μέσω του θεσμικού του ρόλου, των αιτημάτων που τέθηκαν.

Στο τέλος της συνάντησης, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Βουλευτή αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας με το έμβλημα της Ένωσής μας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα