Κυριακή, Μάι 9, 2021

Στη «χρυσή» πεντάδα της κυβέρνησης ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στην πρώτη πεντάδα των υπουργών με 51% θετικές γνώμες, βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll, που δημοσιεύεται σήμερα στον αθηναϊκό τύπο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης οι πολίτες επικροτούν την στιβαρή και αποτελεσματική διαχείριση στους Τομείς Άμυνας και Ασφάλειας, της κρίσης του Έβρου και της πανδημίας του COVID-19.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λίστα με την αποδοχή των υπουργών που παρουσιάζει η Opinion Poll. Μέχρι σήμερα η εταιρεία παρουσίαζε την πρώτη πεντάδα, τώρα όμως έδωσε όλους τους υπουργούς ώστε να καταγραφεί η συνολική εικόνα της Κυβέρνησης και συμβάλει στην εξαγωγή συμπερασμάτων για τομείς που προχωρούν καλύτερα και άλλους που πάσχουν λιγότερο και περισσότερο.

O υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι στην πρώτη πεντάδα των Υπουργών με 51% θετικές γνώμες στην ερώτηση «Είστε ικανοποιημένος/η από το έργο και την εικόνα των Υπουργών».

Στην πρώτη τριάδα βρίσκονται οι Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Νίκος Δένδιας και ακολουθούν οι: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκη Κεραμέως, Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Χατζηδάκης σχεδόν με την ίδια επίδοση του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Διαφημίσεις