Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Σε εκλογικούς ρυθμούς το ΚΙΝ.ΑΛ. Καβάλας

Ιορδάνης Χοροζίδης: Ελπίζω ότι ξημερώνει μια νέα καλύτερη ημέρα για τον χώρο μας, φάνηκε ένα ενωτικό πνεύμα, που δεν το είδαμε το 2017

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός του Κινήματος Αλλαγής στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ενόψει της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής (5/12), για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της παράταξης.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Π.Ε. Καβάλας, Ιορδάνης Χοροζίδης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες που ανήκουν στην δημοκρατική παράταξη να βρεθούν στα 11 εκλογικά τμήματα στις Π.Ε. Καβάλας και Θάσου και να συμβάλουν με την ψήφο τους στην ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Που μπορούν να ψηφίσουν οι πολίτες για τον νέο αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛ. στις Π.Ε. Καβάλας και Θάσου

Όπως τόνισε αρχικά ο κ. Χοροζίδης, συνολικά έχουν αναπτυχθεί 11 εκλογικά τμήματα στις Π.Ε. Καβάλας και Θάσου. Πιο συγκεκριμένα κι όσον αφορά στο νησί τα εκλογικά τμήματα θα είναι 2. Το ένα στον Λιμένα στο δημαρχιακό μέγαρο και το δεύτερο στα Λιμενάρια στο ξενοδοχείο star bay luxury.

Στην πόλη της Καβάλας θα αναπτυχθούν 4 εκλογικά τμήματα, στο σύνολό τους στο φουαγιέ του διοικητηρίου. Η έξοδος μετά την ψηφοφορία θα γίνεται από διαφορετική πόρτα από την αίθουσα «Νικολάου Μάρτη» για την αποφυγή συνωστισμού. Επίσης ένα εκλογικό τμήμα θα αναπτυχθεί στον πρώην δήμο Φιλίππων στις Κρηνίδες (πρώην δημαρχείο), ένα εκλογικό στην Ελευθερούπολη (δημαρχείο), ένα τμήμα στην Νέα Πέραμο (πρώην δημαρχείο Ελευθερών), ένα εκλογικό τμήμα στη Γαληψό (πρώην δημαρχείο Ορφανού) και στη Χρυσούπολη ένα ακόμη εκλογικό τμήμα στο κτήριο «ΔΗΜΗΤΡΑ» παραπλεύρως του ΚΕΓΕ. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα της Κυριακής (5/12).

«Νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά – Αυτή τη φορά χρειάζεται και μεγάλη φιλοτιμία απ’ όλους μας, καθώς αυτές οι εκλογές θα είναι διαφορετικές, λόγω των συνθηκών με την πανδημία…»

Ερωτηθείς αναφορικά με το αν πιστεύει ότι η προσέλευση στις κάλπες που θα στηθούν στις Π.Ε. Καβάλας και Θάσου θα είναι ικανοποιητική, ο Ιορδάνης Χοροζίδης απάντησε: «Νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Έχουμε έτοιμες όλες τις επιτροπές μας και πρέπει να συμπληρώσω ότι αυτή τη φορά χρειάζεται και μεγάλη φιλοτιμία απ’ όλους μας, καθώς αυτές οι εκλογές θα είναι διαφορετικές, λόγω των συνθηκών με την πανδημία. Θα προσπαθήσουμε να τους έχουμε ξεκούραστους όλους με αντικαταστάσεις προσώπων όπου χρειάζεται για να προχωρά απρόσκοπτα η διαδικασία. Φυσικά οι εκλογές θα γίνουν με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θεωρώ ότι θα υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση πολιτών στις κάλπες της περιοχής μας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Από τις συγκεντρώσεις που έκαναν οι υποψήφιοι στην περιοχή μας, φαίνεται ότι θα υπάρχει προσέλευση στις κάλπες και θα φτάσουμε ένα εκλογικό σώμα αντίστοιχο των εκλογών που κάναμε για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. το 2017».

Όποιος Έλληνας πολίτης θέλει να ψηφίσει μπορεί να το κάνει με την ταυτότητά του και μόνο για τον πρώτο γύρο των εκλογών θα καταβάλει το ποσό των 3 ευρώ

Αναφορικά με το ποιοι μπορεί να ψηφίσουν, ο Ιορδάνης Χοροζίδης επισήμανε: «Η απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είναι ότι όποιος Έλληνας πολίτης θέλει να ψηφίσει μπορεί να το κάνει με την ταυτότητά του και μόνο για τον πρώτο γύρο των εκλογών θα καταβάλει το ποσό των 3 ευρώ. Υπογράφει αίτηση μέλους ή φίλου του κόμματος, εάν δεν είναι ήδη. Η αίτηση έχει κάποιες θέσεις τις οποίες αποδέχεται αυτός που έρχεται να ψηφίσει, μεταξύ άλλων ότι δεν είναι και μέλος άλλου κόμματος. Πιστεύω ότι αν κάποιος δεν βλέπει την προοπτική των σκέψεών του και τα οράματά του μέσα από τον δικό μας χώρο, ασφαλώς δεν νομίζω ότι θα προσέλθει στις κάλπες».

«Ελπίζω ότι ξημερώνει μια νέα καλύτερη ημέρα για τον χώρο μας. Φάνηκε ένα ενωτικό πνεύμα, που δεν το είδαμε το 2017…»

«Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους φίλους και μέλη του κόμματός μας, καθώς αυτό είναι που θέλουμε. Η μεγάλη συμμετοχή φέρνει υγεία στον χώρο μας από κάθε άποψη. Όσο μεγαλώνει το κόμμα, τόσο πιο εύκολα απευθυνόμαστε για να βρούμε λύσεις σε κοινωνικά προβλήματα, να οργανώσουμε όπως πρέπει το πρόγραμμά μας. Ελπίζω ότι ξημερώνει μια νέα καλύτερη ημέρα για τον χώρο μας. Φάνηκε ένα ενωτικό πνεύμα, που δεν το είδαμε το 2017, όταν είχαμε την προσδοκία ότι θα ενωθεί όλος ο χώρος που πριν καταλαμβάνονταν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με διάφορες κινήσεις και αυτή η ενωτική προσπάθεια δεν τελεσφόρησε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να περιμένουμε ο κόσμος από τη βάση να δώσει την ενότητα που θα φέρει συνοχή στο κίνημα για να έχει σωστό κυβερνητικό πρόγραμμα, γιατί αυτή είναι η προοπτική του», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο Ιορδάνης Χοροζίδης.

spot_img

Διαφημίσεις