Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Π.Α.ΜΕ. Καβάλας: «Να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Κάλεσμα στους πολίτες της Καβάλας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το Π.Α.ΜΕ. στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής – πανεργατικής απεργίας, απευθύνει το μέλος της γραμματείας του τοπικού Π.Α.ΜΕ., Αναγνώστης Καραμπατζάκης.

Σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για την μεθαυριανή απεργία στελέχη του Π.Α.ΜΕ. Καβάλας κρέμασαν από την ταράτσα του διοικητηρίου, ένα πανό μεγάλων διαστάσεων, ενώ διένειμαν και έντυπο υλικό στους διερχόμενους πολίτες.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. πρέπει να καταλάβει ότι τα λαϊκά στρώματα δεν θα δεχθούν αυτά τα σκληρά μέτρα…»

«Πήραμε την πρωτοβουλία να ενημερώσουμε μαζικά τους πολίτες, αλλά και να κρεμάσουμε ένα πανό μεγάλων διαστάσεων στο κτήριο της αντιπεριφέρειας Καβάλας, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν δυναμικά στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία της 12ης Νοεμβρίου. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν πρέπει να αποδεχθούμε τα μέτρα της κυβέρνησης. Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. πρέπει να καταλάβει ότι τα εργατικά λαϊκά στρώματα δεν θα δεχθούν αυτά τα σκληρά μέτρα», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μέλος της γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Καβάλας, Αναγνώστης Καραμπατζάκης.

«Να σταλεί μήνυμα στην κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο»

Παράλληλα, ο κ. Καραμπατζάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί την διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, ότι σχεδιάζει τις κατασχέσεις σπιτιών, ενώ έκανε λόγο και για «φοροληστεία».

«Εμείς λέμε ότι κανένα σπίτι δεν πρέπει να πάει στα χέρια τραπεζίτη. Ζητάμε να παρθεί πίσω το ασφαλιστικό και θα κάνουμε αγώνα για αυτό. Οι πολίτες της Καβάλας θα πρέπει δυναμικά να δώσουν το «παρών» στην κεντρική πλατεία στις 11 το πρωί της Πέμπτης. Άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί αγρότες, θα πρέπει να στείλουν το μήνυμά τους στην κυβέρνηση και το μεγάλο κεφάλαιο, ότι αυτές οι αντεργατικές πολιτικές θα βρουν ένα τείχος αντίστασης απέναντί τους», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Αναγνώστης Καραμπατζάκης.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις