Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ-AM Απόστολος Παυλίδης στη «λίστα» του Predator

Ακολούθησε μας

spot_img

Ο Απόστολος Παυλίδης, Πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου περιλαμβάνεται στη νέα λίστα προσώπων που παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό Predator, που δημοσίευσε η εφημερίδα Documento.

Ο κ. Παυλίδης μιλώντας στην τηλεόραση του Center, είπε πως πληροφορήθηκε για το γεγονός από την εφημερίδα. Όπως ανέφερε, ο ίδιος δεν διαπίστωσε να υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν μία συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη άποψη ότι υπάρχει λίστα με τα ονόματα που δημοσιεύθηκαν. «Άρα έχουμε να κάνουμε με μία εικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας έχει μια μεγαλύτερη εξοικείωση με την τεχνολογία και πάντα ήταν προσεκτικός στην χρήση της, τόσο με την επικοινωνία, όσο και με τα sms. Επίσης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός όταν ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και τηρούσε αυστηρό πρωτόκολλο επικοινωνιών.

Ο κ. Παυλίδης διαχώρισε τον ρόλο κάποιων συμφερόντων που πιθανόν να είχαν οφέλη από μια τέτοια δραστηριότητα από αυτόν της ΕΥΠ. Τόνισε ακόμα πως ο ίδιος δεν διαπίστωσε κάποιο ύποπτο λογισμικό στο κινητό του τηλέφωνο. Υπογράμμισε ακόμα πως αν διαπιστώσει διαρροή προσωπικών του συνομιλιών με φίλους, συνεργάτες κλπ. επιφυλάσσεται για τις ενέργειες που θα κάνει.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα