Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ο κομβικός ρόλος του Μακάριου στη σύνδεση της Καβάλας με το φυσικό αέριο

Οι παρεμβάσεις του «γαλάζιου βουλευτή» έπιασαν τόπο και το αυτονόητο που μέχρι πρότινος δεν φαινόταν και τόσο… αυτονόητο, σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Κομβικός αποδείχθηκε τελικά ο ρόλος του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριου Λαζαρίδη στο «ξεμπλοκάρισμα» του έργου σύνδεσης του φυσικού αερίου με την Καβάλα.

Με προσωπικές παρεμβάσεις του, ο γαλάζιος βουλευτής κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την… παράβλεψη της προηγούμενης Κυβέρνησης και της προηγούμενης διοίκησης του ΔΕΣΦΑ να δημοπρατήσουν την κατασκευή του αγωγού υψηλής πίεσης στο Χαλκερό.

Κάτι που ήταν απαραίτητο για να προχωρήσει το κυρίως έργο. Τελικά, οι επαφές του κ. Λαζαρίδη με τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρ. Μέτιο, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κ. Αντωνιάδη, καθώς και το διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ. Μ. Τσάκα, έπιασαν τόπο και το αυτονόητο που μέχρι πρότινος δεν φαινόταν και τόσο… αυτονόητο, σύντομα θα λάβει σάρκα και οστά.

Και αυτό διότι, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πρώτος ο κ. Λαζαρίδης και στη συνέχεια και η διοίκηση της ΔΕΔΑ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο προσυμβατικός έλεγχος του έργου ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την Ξάνθη, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, το Ελεγκτικό Συνέδριο ολοκλήρωσε τον προσυμβατικό έλεγχο για το έργο στην πόλη της Καβάλας, δίνοντας το «σήμα» για την έναρξη υλοποίησής του, με τις εργασίες κατασκευής του δικτύου να ξεκινούν εντός του Μαΐου και να ολοκληρώνονται σταδιακά έως το 2023.

spot_img

Διαφημίσεις