Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ο Ιορδάνης Παπαντίδης εκλέχθηκε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πέτυχε το στέλεχος της τοπικής ΝΔ Ιορδάνης Παπαντίδης, συγκεντρώνοντας 199 ψήφους.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία επιτυχία της ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ, καθώς η εκλογή στελεχών από την περιφέρεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε 31 εκλογικά τμήματα και ψήφισαν 1.696 άτομα. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 1.674, ενώ προέκυψαν και 12 λευκά

Πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η Ολγα Μαγγανά, νέα μητέρα από το Λαύριο με 465 ψήφους. Ακολούθησαν κατά σειρά οι Βασίλης Κατσαρός, Κωνσταντίνος Γιαννουλάκης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και Μάρθα Σαμαρά, που συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ επικυρώθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 14ου Συνεδρίου του κόμματος το βράδυ της Κυριακής 8 Μαΐου.

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής με τη νέα της σύνθεση θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, Πειραιώς 62 Μοσχάτο, την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 17:00.

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις