Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

ΟΝΝΕΔ Καβάλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στον βούρκο

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της ΟΝΝΕΔ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε με έκπληξη και απογοήτευση την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό όσο σε τοπικό επίπεδο, να μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση στον βούρκο, με μοναδικά του όπλα την λασπολογία και τον αγαπημένο του λαϊκισμό.

Δυστυχώς για την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η ελληνική κοινωνία τους γνωρίζει πια και αντιλαμβάνεται πως, χωρίς αφήγημα και άλλα επιχειρήματα, ο πρόεδρος και τα στελέχη της προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για ψηφοθηρικούς λόγους τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών σε σχέση με περιστατικά σεξουαλικής βίας και κακοποίησης.

Είναι φανερό ότι, λόγω πολιτικής ένδειας και ανυπαρξίας, προσπαθούν να χρωματίσουν πολιτικά την οδύνη των θυμάτων στις υποθέσεις που διερευνά η Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, όσο και να προσπαθούν τα trolls -και όχι μόνον αυτά- της Κουμουνδούρου, δεν μπορεί να ξεχαστεί η επιστολή που είχε στείλει ο κ. Τσίπρας για τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας και την σχέση που είχε με τον Υπουργό του, κ. Χαïκάλη και τον κ. Κιμούλη, για τους οποίους δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για τις καταγγελίες σε βάρος τους.

Ούτε μπορεί να ξεχαστεί ότι, πριν φύγουν από την διακυβέρνηση της χώρας, με τον «νέο» Ποινικό Κώδικα μείωσαν ποινές σε ειδεχθή εγκλήματα όπως ο βιασμός, στον οποίο επιχείρησαν να δώσουν πλημμεληματικό χαρακτήρα προκαλώντας ακόμα και την αντίδραση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Η «δυσοσμία» γίνεται ακόμη εντονότερη από το διχαστικό ύφος του άτυπου εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Βαξεβάνη, ο οποίος παλεύει να διχάσει και να δημιουργήσει επιεικώς άτοπες εντυπώσεις.

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βουλευτή ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για τις χυδαιότητες σε βάρος τους και τη στοχοποίησή τους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και τη Βουλευτή, κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου. Απλά της θυμίζουμε πως ο μόνος που φανερώθηκε ότι «ψώνιζε» πελάτες από τις ΜΚΟ για να νοικιάζει τα διαμερίσματά του ήταν ο σύντροφός της, κ. Παπαδημούλης.

Τα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας δεν έχουν πολιτικό πρόσημο, είναι πράξεις ειδεχθείς που πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά από τη Δικαιοσύνη, την οποία και εμπιστευόμαστε απεριόριστα.

spot_img

Διαφημίσεις