Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

“Να δώσει ο λαός δύναμη στο ”ΠΟΤΑΜΙ”” ζητούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος

Ημέρα:

Το ψηφοδέλτιο του ”Ποταμιού” στην Καβάλα παρουσίασε στο περίπτερο που διατηρεί η τοπική οργάνωση του κόμματος στην πλατεία Κονσουλίδη, ο πρώην βουλευτής Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης. Οι έξι υποψήφιοι βουλευτές είναι οι Γιώργος Γκαϊντατζής, Γιάννης Εριφυλλίδης, Μαρία Λύκου-Τσικολίτη, Δημήτρης Στεργιόπουλος, Φάνης Κασσούλας και Ανέστης Κοκκάκης.

«Το ”Ποτάμι” είναι μόλις επτά μήνες στο εθνικό κοινοβούλιο κι απέδειξε ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορεί να επιτευχθούν πολλά πράγματα. Μακάρι να την επιδείκνυαν αυτή κι άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Αποδείξαμε ότι όσα λέγαμε από την πρώτη στιγμή, θα τα βρίσκαμε μπροστά μας. Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., αλλά και η προηγούμενη αμετανόητη Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. ακολούθησαν τους δρόμους του πελατειακού κράτους και του παλιού. Σύνθημά μας ήταν ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα, χωρίς να την γκρεμίσουμε, όμως η χώρα γκρεμίστηκε χωρίς να αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακίδης.

Το ”ΠΟΤΑΜΙ” είχε προειδοποιήσει…

Ο υποψήφιος βουλευτής του ”Ποταμιού” άσκησε κριτική στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και στα παραδοσιακά κόμματα, Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., για το ότι ενίσχυσαν, όλα αυτά τα χρόνια, το πελατειακό κράτος.

Παράλληλα, σημείωσε ότι έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί στην διάρκεια της διαπραγμάτευσης, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε ένα ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο, ενώ υπογράμμισε ότι το κόμμα του είχε προειδοποιήσει για αυτές τις εξελίξεις πριν τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Λέγαμε από την πρώτη μέρα των εκλογών και μετά τις 20 Φεβρουαρίου, να μας φέρουν τη συμφωνία και ότι θα τη στηρίζαμε και οι 17 βουλευτές του “Ποταμιού”. Θυμάστε ότι περιλάμβανε μέτρα 3,7 δις, όμως υπό τον φόβο των εσωτερικών προβλημάτων της συγκυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε τότε να τη φέρει στη Βουλή. Το ίδιο λέγαμε πριν το τέλος του προγράμματος στις 30 Ιουνίου, όταν και λήφθηκε η ολέθρια απόφαση για δημοψήφισμα. Δυστυχώς όμως τα άλλα κόμματα και τα Μ.Μ.Ε. μας λέγανε ότι είμαστε “γερμανοτσολιάδες”, “προσκυνημένοι” και ότι υπηρετούμε μεγάλα συμφέροντα», τόνισε σχετικά ο κ. Χαρακίδης.

Να δώσει ο λαός δύναμη στο ”ΠΟΤΑΜΙ”

Ο υποψήφιος βουλευτής του ”Ποταμιού” υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν υπηρετεί κανένα μεγάλο συμφέρον, παρά μόνο αυτό της χώρας και ότι σε όλη τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού βίου μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας.

«Είπαμε πράγματα που ίσως σε ορισμένους δεν αρέσουν, ακόμη και σ’ αυτούς που μας ψήφισαν. Δυστυχώς, όταν η αλήθεια μας ακουμπάει, τη λοξοκοιτάμε. Οποιαδήποτε συμφωνία έπρεπε να έκλεινε εντός του προηγούμενου προγράμματος, να μην πηγαίναμε σε δημοψήφισμα και φυσικά σε νέες εκλογές που τώρα γίνονται. Δεν υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που διαφωνούν με όσα έλεγε το ”Ποτάμι”. Αυτό που μένει, είναι να το δείξουν στην κάλπη. Όχι να τιμωρήσουν το παλιό, αλλά να επιλέξουν το καινούργιο, την αλήθεια. Θέλουμε από τον λαό να δώσει δύναμη στο ”Ποτάμι”, ψαλιδίζοντας τα μεγάλα κόμματα, τα οποία την επόμενη μέρα δε θα θέλουν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση, δε θα θέλουν να συγκυβερνήσουν, προσδοκώντας στις επόμενες εκλογές, από δεύτερα να γίνουν πρώτα. Από το 2010, όλες οι κυβερνήσεις που αναδείχθηκαν, έχουν παραιτηθεί. Ο Έλληνας ψηφοφόρος τους τίμησε κι εκείνοι δεν τίμησαν την ψήφο, προτιμώντας να δραπετεύσουν και κυρίως ο κ. Τσίπρας 7-8 μήνες μετά τις εκλογές», δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος βουλευτής Δράμας, απευθύνοντας καταληκτικά κάλεσμα στον λαό της Καβάλας να στηρίξει το τοπικό ψηφοδέλτιο του ”Ποταμιού”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας για τον θάνατο του 18χρονου μαθητή σε τροχαίο

Από το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Αγαπητοί...

Ο Γιώργος Βορίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιώργος Βορίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με...

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση δικύκλου με όχημα του δήμου Καβάλας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου...

Energean: Πρωτοβουλίες για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Παγγαίου και στον Δήμο Ζίτσας

Στην ενίσχυση των υποδομών που προστατεύουν το περιβάλλον προχώρησε...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...