Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Μ. Λαζαρίδης: Το ζητούμενο δεν είναι η μετεγκατάσταση της δομής μεταναστών

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την αντίθεσή του στην μετεγκατάσταση της δομής προσφύγων – μεταναστών σε άλλη περιοχή του νομού Καβάλας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της «Πρωινής» ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι το ζητούμενο δεν είναι η μετεγκατάσταση των προσφύγων αλλά η οριστική αποχώρησή τους από την Καβάλα.

«Δεν βλέπω θετικά να ξοδέψουμε πάλι έναν σκασμό χρήματα, για να τους μετεγκαταστήσουμε σε άλλη περιοχή, όπου και εκεί θα υπάρχουν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία, και μετά τι;», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

«Αν κάποιοι προτείνουν να έχει μόνιμα πρόσφυγες η Καβάλα, να βγουν να το πουν. Να το συζητήσουμε και να δούμε αν όντως είναι χρήσιμοι, λ.χ. για να ασχοληθούν στις αγροτικές εργασίες», πρόσθεσε ο κ. Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε την πάγια θέση του να αξιοποιηθεί το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και χαρακτήρισε τύχη να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το στρατόπεδο.

spot_img

Διαφημίσεις