Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Μπάμπης Δράκος: «Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ημέρα:

«Στη διάρκεια του περασμένου σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, έκλεισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και απομένουν πλέον οι σχετικές ανακοινώσεις, όποτε το αποφασίσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή που το επικυρώνει».

Τα παραπάνω δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας τη Δευτέρα (13/2), ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας, Μπάμπης Δράκος, ο οποίος συμπλήρωσε σχετικά «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε αυτές τις ανακοινώσεις». Παράλληλα, έκανε αναφορά και στις αγροτικές αποζημιώσεις.

«Είναι πρωτόγνωρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις και κατά πολλούς αυτές, όσον αφορά το ύψος τους, ήταν σε θετικό πρόσημο…»

 Ερωτηθείς αναφορικά με το θέμα των αγροτικών αποζημιώσεων, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας επισήμανε: «Είναι ένα θέμα που το έχω «τρέξει» πάρα πολύ. Έχω κάνει τέσσερις συσκέψεις στο κόμμα με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα από όλη την Π.Ε. Καβάλας. Νομίζω στο τέλος Φεβρουαρίου θα δοθούν κάποιες ακόμη αποζημιώσεις για τα επιτραπέζια σταφύλια. Θα κάνουμε τη «σούμα», όπως λέμε, για να δούμε τι έγινε και τι όχι. Εκείνο που θέλω να πω είναι πως είναι πρωτόγνωρο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις και κατά πολλούς αυτές, όσον αφορά το ύψος τους, ήταν σε θετικό πρόσημο. Θα το δούμε όμως αυτό και θα κάνουμε τον απολογισμό μας τέλος του μήνα, όταν θα έχουμε και το πέρας των αποζημιώσεων. Θα λάβουν και χρήματα από τα de minimis και θα οριστικοποιηθεί όλο το φάσμα των αποζημιώσεων».

«Η χαλαζική προστασία είναι το παν. Νομίζω ότι οι υποσχέσεις που έχουμε είναι ότι μέσα στο 2023 θα «τρέξει» για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας»

 «Αντικειμενικά, από την πληροφόρηση που έχω από ανθρώπους που ξέρουν, νομίζω ότι και το ύψος και ο χρόνος είναι ικανοποιητικός. Η καταστροφή που υπέστησαν οι αγρότες μας ήταν μεγάλη, το ξέρουμε όλοι. Το θέμα είναι ότι έχουμε καταστροφές στο φυτικό κεφάλαιο και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν αυτά να καρποφορήσουν φέτος. Εδώ είναι το πρόβλημα, θα είναι διαρκές το φαινόμενο για δυο με τρία χρόνια. Γι’ αυτό λέμε ότι η χαλαζική προστασία είναι το παν. Νομίζω ότι οι υποσχέσεις που έχουμε είναι ότι μέσα στο 2023 θα «τρέξει» για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μπάμπης Δράκος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή των Βαΐων;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης έκανε...

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από...

Μ. Χατζηκωνσταντίνου: Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για όλη την Π.Ε. Καβάλας ο τουρισμός της Θάσου

«Έχουμε μπροστά μας μια «βαριά» τουριστική περίοδο, πολλές συμφωνίες...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...